Als het gaat om Twitter, als je niet kan beat ’em …

Het is al een maand van de tweets, heeft niet? In de eerste plaats was het de verkiezingen in Iran. Nu, het is de plotselinge dood van Michael Jackson.

Ze gebruiken Twitter alleen maar om zichzelf te promoten. Al hun berichten zijn over hun bedrijf of blog. (Hint: Twitter is als een grote networking event Je zou het niet gaan om uw visitekaartje in de gezichten van mensen te duwen op een etentje, zou je dan niet dat online dit doen Mingle, mensen te leren kennen, hebben een aantal.?. conversaties). Ze krijgen op Twitter om zichzelf te bevorderen, en vervolgens de bescherming van hun updates. En dan volgen de mensen. (Hint:.. Tenzij je een belangrijke reden om uw updates te beschermen, houd het openen Het is echt een vreemde ervaring om te worden gevolgd door iemand, alleen maar om toestemming om de persoon terug te volgen vragen Dit is een sociaal netwerk, geen anti-sociaal netwerk). tweeten non-stop minutia. Het is OK om iets geks of een vreemde constatering tweet, maar de mensen hoeven niet te weten over elk klein detail van je leven. (Hint: vraag jezelf af of dit ook daadwerkelijk zouden kunnen interesseren je followers Als u niet zeker bent, sommige kleine details van het leven echt bezighouden volgelingen zien welke krijgt veel antwoorden, en dat zal helpen te bepalen welke minutia is eigenzinnig en boeiend.. en dat is gewoon minuut.)

Love it of je haat het, is Twitter uitgegroeid tot een belangrijke speler in de transformatie van online communicatie. USA Today opgemerkt in een rapport deze week dat Twitter wordt steeds meer een communicatie cpipeline tussen bedrijven en hun klanten, een plek waar klanten hun zorgen en klachten en bedrijven kunnen lucht kunnen nieuwe producten en promoties aan te kondigen.

Vanmorgen, struikelde ik op – via een re-tweet – een blogpost getiteld “Hoe om te kijken als een Twitter-rookie ‘van social media consultant Kelby Carr dat een aantal behoorlijk goede aanwijzingen biedt. Als uw bedrijf is het denken over een Twitter-strategie – en velen van jullie zijn – dan haar lijst is de moeite waard een snelle lezen. Er is een aantal waardevolle adviezen in. Hier is een uittreksel over hoe je een Twitter rookie spotten

zie ook: Directory van de CIO’s op Twitter

Dell’s Twitter outlet genereert miljoenen aan inkomsten

Twitter verbetert SEO, kan uw top hit op Google worden

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle