Drie nieuwe ICT graduate schools aan te sluiten NZ vaardigheden gap

De Nieuw-Zeelandse regering zal investeren NZ $ 28.600.000 in de komende vier jaar tot drie nieuwe ICT-graduate schools ondersteunen.

De scholen zullen gebaseerd zijn dicht bij ICT-bedrijven in Auckland, Wellington en Christchurch met de Christchurch programma gelegen binnen de nieuwe Christchurch Innovation Precinct.

De nieuwe scholen gericht op top studenten en academici aan te trekken en sluit ze met de lokale high-tech bedrijven.

“We verwachten een combinatie van laatstejaars zie onder-graduate en post-graduate programma’s op de scholen, plus een innovatief gebruik van stages en onderzoek met een high-tech bedrijven, om de verbindingen tussen providers en bedrijven te verbeteren, en ervoor te zorgen een soepele overgang van de studenten aan het werk, “tertiair onderwijs, vaardigheden en werkgelegenheid minister Steven Joyce zei.

Christchurch kreeg nog een boost vandaag toen Joyce en Canterbury aardbeving herstel Minister Gerry Brownlee aangekondigd dat nieuwe South Island hoofdkantoor van Vodafone de Innovation Precinct zal verankeren.

De wijk zal samen bedrijven, innovators, en een ICT-graduate school te brengen, samen met woningen, winkels, horeca en professionele service providers om een ​​levendige en opwindende nieuwe gedeelte van Christchurch te creëren.

Vodafone zal ook te vinden zijn zesde internationale Xone mobiele technologie incubator daar.

“Wat is nog meer bemoedigend is dat er een aantal andere kandidaat-huurders wachten in de coulissen om een ​​plaats veilig te stellen binnen deze wijk, en dit zal enorm gunstig voor de binnenstad,” zei Brownlee.

Joyce zei tertiaire instellingen van Nieuw-Zeeland is het aantal hogere ICT plaatsen in de afgelopen jaren verhoogd met 19%.

“Echter, de vraag van werkgevers naar geschoolde afgestudeerden is sterk en blijft groeien,” zei hij.

“De regering zal haar investeringen in kwaliteit van ICT-onderwijs en deze nieuwe graduate schools te verhogen zal de opleiding van werk-ready ICT afgestudeerden naar een ander niveau.

Een offerte proces zal worden gebruikt om de voorstellen uit het onderwijs providers en de industrie om de ontwikkeling en exploitatie van de graduate schools zoeken.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; telco’s; Refrein winst stabiel op NZ $ 91m op koper pricing beslissing; Innovatie;? Domino’s partners met Flirtey voor pizza drone levering

De eerste studenten wordt verwacht dat de scholen in te voeren in het tweede semester van 2015, met de volledige uitvoering naar verwachting in 2018.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Refrein winst stabiel op NZ $ 91m op koper prijsbeslissing

? Domino’s partners met Flirtey voor pizza drone levering