? Google breekt nieuwe Street View-app voor iOS en Android

Google’s Street View-app;. Liam Tung

Google heeft een standalone Street View-app uitgebracht, het bijwerken van de versie op Android en het brengen van de app iOS voor de eerste keer.

De nieuwe app brengt Google’s Street View aanbod aan te passen in zowel iOS en Android.

In de twee apps, kunnen gebruikers bladeren door Street View ‘collecties’ als de gebruiker gemaakte panoramafoto’s die worden weergegeven in kaarten aan de onderkant van het scherm. Collecties zijn gegroepeerd in thema’s zoals Animals and Wildlife, Oceans of bepaalde landen. Het selecteren van een verzameling displays, waar ze zich bevinden op Google Maps in de bovenste helft van het scherm.

De app laat gebruikers ook nemen 360-graden panorama’s vanaf een Android-telefoon of een iPhone en deze publiceren naar Street View, of als alternatief afbeeldingen toevoegen van one-shot 360-graden camera’s zoals Ricoh’s Theta S.

De app bevat ook een eigen galerie waar foto’s genomen met de app zich bevinden. De beelden blijven privé, tenzij de gebruiker beslist om ze op Street View te publiceren. Gebruikers kunnen de snaps te delen, hoewel ze pas je in een flat panorama uitzicht.

De lancering is de eerste keer dat Google heeft een Street View-app voor Apple-apparaten gepubliceerd. Het vervangt Photo Sphere, een app Google lanceerde vorig jaar voor iPhone-gebruikers tot 360-graden foto’s maken met de camera van het apparaat en publiceren op Google Maps.

Op Android, zal de app vervangt de bestaande Street View op Google Maps app betekenis, zoals Android Police opmerkt, verschijnt Street View als een aparte app in de app lade en heeft zijn eigen functionaliteit.

Lees verder

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Achter de schermen van de manier waarop Google bracht Street View naar de piramiden; Hier is waar Apple Maps voertuigen rijden voor Street View-achtige beelden, Google Street View neemt u mee terug in de tijd

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer