? IBM verandert ontslagvergoeding termen

IBM heeft zijn ontslagvergoeding pakket regels veranderd in een beweging die geld kunnen besparen, maar ook het denken van iedereen die vervroegd pensioen in de toekomst veranderen.

Het is budget planning tijd voor technologie beslissers als ze kijken vooruit naar volgend jaar en zijn van plan waar ze hun IT-middelen te richten op de grootste impact te maken. We hebben perspectieven en het onderzoek te helpen die beslissingen in kennis.

De vertrekregeling veranderingen werden opgenomen in een januari 2016-update. Vroeger toen IBM bood vervroegde uittreding de ontslagvergoeding was een maximum van 6 maanden loon. Nu ontslagvergoeding is één maand.

Hier is de sleutel uittreksel van het IBM document verkregen door de website dat de voorwaarden van de IBM separatievergoeding Plan schetst

De separatievergoeding betaling beschikbaar onder de Individual separatievergoeding Plan, ongeacht de omstandigheden waaronder ISAP wordt aangeboden, is een maand loon.

Voor werknemers die vallen onder Growth Driven Profit-sharing programma IBM of op elk type van de verkoop of diensten incentive plan of een speciaal programma dat wordt aangeboden in plaats van de IBM Growth Driven Profit-sharing programma, is het een maand van het loon in het kader van ISAP betaald in een forfaitair bedrag, met behulp van de werknemer basisloon bedrag (ook bekend als referentie salaris)

(Voltijds of deeltijds).

Elke separatievergoeding betaling onder een van de plannen van IBM is in de plaats van elke andere vorm van scheiding te betalen waarop de werknemer is, kan of zou zijn geworden recht. Een individuele separatievergoeding is geen automatisch recht en zal niet toe of worden betaald voor andere dan de hierboven genoemde redenen. Geen scheiding vergoedingen onder een van de plannen van IBM zullen toekomen als een werknemer heeft uitstaande schulden aan IBM of schulden waarvoor IBM kan worden opgelegd.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

Echter, als een werknemer afspraken bevredigend IBM om dergelijke schulden af ​​te lossen maakt een scheiding vergoeding kan worden betaald. Schuldenlast aan IBM kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, een debet commissie balans, een IBM US Mobiliteitsplan equity lening, een onbetaalde saldo op een voorschot aanschaf van een IBM-product, credit card schulden, teveel belasting lening, een uitstekende reis declaratierekening of het uitblijven van IBM-eigendom terug te keren.

In het geval van overgangsvoorwaarden door IBM of een van haar dochterondernemingen als een reguliere werknemer binnen de 30 dagen na de scheiding van het dienstverband met een uitkering in het kader van het Plan, IBM behoudt zich het recht op terugbetaling van de volledige ISAP betaling te eisen.

Het is onduidelijk wat de ontslagvergoeding plan van veranderingen betekenen. IBM traditioneel “herijkt” zijn personeelsbestand in het begin van het jaar. We kwamen uit aan IBM voor commentaar, maar kwam niet terug te horen.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

speciale eigenschap

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs