? NASA wil naar het ISS te verkopen aan een particuliere onderneming

Het International Space Station zit in een lage baan om de aarde.

NASA is van plan om te verkopen het International Space Station (ISS) naar een commerciële exploitant rond het midden van de jaren 2020.

De ruimtevaartorganisatie onthulde haar commerciële ambities voor het ISS op donderdag als het gedetailleerd enkele van de manieren waarop het van plan is voor de mens naar Mars te bereiken in het kader van de reis naar Mars programma.

NASA is gericht op de mens naar Mars te sturen in de jaren 2030, en is het bestuderen van de effecten van de tijd doorbrengen in de ruimte op het menselijk lichaam door het observeren van astronauten aan boord van het ISS, die zit in een lage baan om de aarde. Op dit moment is het budget voor het uitvoeren van het ISS alleen gegarandeerd tot 2024.

Echter, NASA is erop gebrand om verder onderzoek naar lage baan om de aarde na de overheid de financiering van het ISS opdroogt, dus het is op zoek naar particuliere exploitanten op te halen de speling.

Startups kan een belangrijke lift te krijgen van de NASA als zij een technologie kan vinden in de ruimte bureau dat hun commerciële ambities past.

Bill Hill, adjunct associate administrator voor het Onderzoek Systems Development bij NASA hoofdkwartier in Washington, bevestigde gisteren NASA’s wens om het ISS te verkopen.

“NASA’s proberen om de economische ontwikkeling in een lage baan om de aarde te ontwikkelen”, TechCrunch citeert Hill als zeggen op een reis naar Mars persconferentie op woensdag.

Uiteindelijk is onze wens is om het ruimtestation te overhandigen aan ofwel een commerciële entiteit of een andere commerciële mogelijkheden, zodat onderzoek kan blijven in een lage baan om de aarde, zodat onderzoek kan blijven in een lage baan om de aarde.

Het is niet duidelijk welke commerciële entiteit een kanshebber om het eigendom van ISS, dat is een gezamenlijk programma tussen de ruimtevaartorganisaties uit de VS, Rusland, Japan, Europa en Canada, die elk miljarden in het project getipt te nemen zou kunnen zijn.

Echter, kunnen deze commerciële plannen al vorm te krijgen. NASA astronauten deze week begonnen met het installeren van een docking-adapter op het ISS dat de bemanning aankomsten uit toekomstige commerciële ruimtevaartuigen beheerd door Boeing en SpaceX zal vergemakkelijken.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

NASA toont de wereld zijn 20-jaar virtual reality experiment om astronauten te trainen: The Inside Story (elaptopcomputer.com); NASA opent deuren voor het publiek, biedt gratis toegang tot onderzoek; Waarom heeft NASA stuurt een DNA-sequencer naar de ruimte? ; Van robotica tot analytics, waarom NASA is het aanbieden van startups meer dan 1.000 patenten voor ‘gratis

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

NASA tech