nieuwe release Trapit is erop gericht om de sociale werknemers machtigen

Werknemer belangenbehartiging is een essentieel sales en marketing kanaal voor bedrijven. Maar vaak wat ontbreekt is de inhoud zelf die zal helpen medewerkers worden deskundigen en opinieleiders in de branche en helpen het bedrijf bottom line;. Trapit

San Francisco gebaseerd Trapit hoopt dat haar klanten in staat om hun werknemers te wapenen voor de sociale met inhoud die authentieke betrokkenheid zal vonk en het genereren van leads zal zijn.

De technologie trekt gegevens van meer dan 100.000 inhoud bronnen in tekst en video. Deze bronnen zijn onder andere blogs, tijdschriften, nieuwsdiensten, tijdschriften, feeds en podcasts. Deze content wordt doorgelicht door mensen om ervoor te zorgen dat alle inhoud is van hoge kwaliteit en gerenommeerde.

Typen in een trefwoord of een verwijzing URL zal het platform in staat stellen om u relevante content te brengen. Als de inhoud niet relevant genoeg is voor uw behoeften van de functie leert van uw voorkeuren;. Trapit

Het platform kan dan bijhouden hoe mensen omgaan met deze inhoud, en bepalen welke werknemers die interageren op sociale rijden de meest engagement.

Campagne codes voor marketing automation platforms zoals Marketo, Eloqua, Hubspot en Salesforce zijn geïntegreerd in het platform, zodat sociale activiteiten kunnen worden vastgelegd in de sales funnel en vervolgens meting.

Met de aankoop, de enterprise software bedrijf blijft haar duw in big data analytics.

Trapit werd gesponnen uit SRI International geavanceerde AI CALO-project – hetzelfde project dat afgesplitst Apple’s Siri.

Het bedrijf is nu van toepassing dat de technologie om de problemen van de inhoud ontdekking overal op het web.

Het nieuwe platform biedt de mogelijkheid om uw eigen content toe te voegen, en het creëren van een bibliotheek van vennootschapsgoederen zoals white papers of knowledge base artikelen.

Het biedt tools om werknemers te organiseren door de verkoop of marktfocus.

De analytics kan best presterende inhoud door de consumptie werknemer, content items en onderwerpen door de sociale netwerk te identificeren. Het kan ook wijzen op de top advocaten en teams.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Het kan u ook in staat stellen om de meest relevante content voor het team te optimaliseren.

Medewerkers zijn een bedrijf dat de grootste troef op sociaal, maar weinig machtigen hun voltallige personeel om hun eigen merk en invloed te laten groeien.

Een tool die verder gaat dan de echo kamer van wat er wordt gedeeld, bevorderd en geoptimaliseerd zal worden verwelkomd in veel organisaties proberen te begrijpen van alle gegevens over het sociale web te maken.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport