Onderzoek: 67 procent overweegt invoering van augmented reality in de onderneming

Virtual reality en augmented reality winnen terrein in de onderneming, met augmented reality met de sterkste groeipotentieel met zijn business-georiënteerde applicaties.

 onlangs een onderzoek uitgevoerd om te bepalen hoe VR en AR, aangezien zij algemeen bekend zijn, worden gebruikt in het bedrijfsleven.

De voornaamste bedoeling achter VR is om de deelnemer te integreren en interageren met simulaties, welke best opvoeding of voor amusement. Dit geldt ook voor headsets, zoals de populaire Oculus Rift. AR, daarentegen, is enigszins vergelijkbaar, maar meer van toepassing op de fysieke wereld. Denk aan Google Glass en hoe het bedekt AR-technologie ten opzichte van de echte wereld. Het kan ook een kaart van toepassing op bekeken terrein, of bieden achtergrond informatie over individuen terwijl je met hen. AR helpt de gebruiker interactie met de fysieke wereld, terwijl VR plaatst de gebruiker in een geheel nieuwe wereld.

Beide hebben een duidelijke toekomst in de onderneming, maar AR heeft een sterkere projectiel. elaptopcomputer.com’s Erin Carson zei dat Digi-Hoofdstad een rapport uitgebracht in april dat de AR en VR geprojecteerd zou een $ 150.000.000.000 markt in 2020, en slechts $ 30000000000 van die zullen worden VR.

Kijk Senior Editor Teena Maddox bespreken de hoogtepunten van het rapport.

Download het volledige elaptopcomputer.com rapport Virtual en Augmented Reality in de Enterprise: Kosten factoren, voordelen, plannen voor de toekomst.

Het lijkt erop dat iedereen op zijn minst heeft gehoord van VR, zelfs als ze niet hands-on ervaring. Uit de enquête blijkt dat 89 procent geeft aan een zekere mate van vertrouwdheid met VR.

AR trok een kleiner aantal, maar nog steeds aanzienlijk, met 80 procent rapportage vertrouwdheid met de technologie.

Uit de enquête blijkt dat 37 procent van de respondenten gebruikt VR al op hun organisatie, in vergelijking met 39 procent gebruik van AR.

Augmented reality won, handen naar beneden, in de vergelijking van de toekomstplannen voor AR vs. VR. Van degenen die niet al gebruik van AR, 67 procent zei dat ze overweegt voor toekomstig gebruik in de organisatie, en 20 procent van plan om het te gebruiken in de komende 12 maanden. Van degenen die niet met behulp van VR, slechts 47 procent zei dat ze overweegt voor toekomstig gebruik, en 13 procent van plan om het te gebruiken in de komende 12 maanden.

Het is duidelijk uit de enquête en de resulterende rapport dat veel mensen zijn bekend met VR en AR en velen hebben een hands-on ervaring. De vraag is niet of er mogelijkheden voor groei, maar meer over hoeveel het zal groeien en zo zullen er enige beperkingen.

Om het volledige verhaal over VR en AR in de onderneming, bezoek te lezen en te downloaden het volledige rapport, Virtual en Augmented Reality in de Enterprise: Kosten factoren, voordelen, plannen voor de toekomst.

Onderwerpen die in het rapport zijn; Kennis en ervaring met VR en AR; Toekomstige plannen voor VR en AR; Timeline voor de goedkeuring van VR en AR, VR en AR toepassingen van belang; belang van de kosten in de beslissing om VR en AR te gebruiken; Hoe leveranciers het beste kunnen helpen organisaties

 is de premium content zuster-site naar de website en elaptopcomputer.com.

Waarom elke iPhone 7 spec en het gerucht wijst op virtual reality

Qualcomm rolt standalone VR headset referentie-ontwerp

Google naar verluidt de lancering van Daydream VR platform in ‘de komende weken’

iPhone; Waarom elke iPhone 7 spec en het gerucht wijst naar virtual reality, Virtual Reality; Qualcomm rolt standalone VR headset referentie-ontwerp, hardware, Google naar verluidt de lancering van Daydream VR platform in ‘komende weken, Windows 10, Microsoft geeft invulling aan haar Windows 10 mixed werkelijkheid roadmap

Microsoft geeft invulling aan haar Windows 10 mixed-reality roadmap