Pozible werkt samen met Chinese overheid om een ​​back-ivd startups

Melbourne-based online crowdfunding platform Pozible heeft een partnerschap met China’s Shanghai Nanxiang overheid en IDG Capital Partners om financiële steun voor Internet of Things (IoT) ondernemers en helpen haak ze met investeerder kapitaal aangekondigd.

Kader van het project, dat deel uitmaakt van de Shanghai-Nanxiang overheid Technology 50-initiatief, zal geen internet van de dingen-gerelateerde hardware project dat zich registreert op de Pozible platform tijdens het bedrijf drie maanden seizoen in aanmerking te komen voor het programma.

De Shanghai-Nanxiang Technology 50 is een initiatief om nieuwe technologie bedrijven met kantoorruimte, investeringsmogelijkheden, en andere diensten – met de hulp van de Chinese venture capital bedrijven.

De Chinese overheid is gericht zwaar op de ondersteuning van de opkomende ivd sector, volgens Technology ’50 Aliza Gao, en is van plan om te investeren tot $ 600 miljard in de ivd technologie AU 2020.

“China is steeds de wereldleider in ivd. We zijn blij om dit nieuwe initiatief te steunen en ondernemers aan te moedigen om hun technologie te groeien met ons,” zei Gao.

Onder de voorwaarden van het project, te beginnen vanaf 15 februari volgend jaar, zal de zeven ivd campagnes die het meeste geld in te zamelen voor de campagnes via het platform een ​​matched dollar-voor-dollar beloning van de supporters te ontvangen.

De top financiering campagnes worden toegekend tot AU $ 92.000, met tot AU $ 37.000 afgestemd fondsen toegekend aan de runner-up, en AU $ 11.000 per om de resterende vijf campagnes.

Ondertussen zal de Shanghai-Nanxiang overheid de winnende campagne eigenaars met de productie en prototype middelen, Chinese entiteit setup diensten, en zal ook de teams voorstellen aan potentiële investeerders.

Als een van de grootste crowdfunding platforms in de wereld, Pozible heeft zich altijd gericht op goede ideeën te verbinden met grote kansen, “zei Pozible mede-oprichter en CEO Rick Chen.” Deze samenwerking met de Shanghai-Nanxiang overheid en IDG Capital Partners stelt ons in staat om onze inspanningen een stap verder door het aanbieden van onze actievoerders met een extra financiële impuls.

China is een geweldige plek voor hardware bedrijven van de grond te krijgen, maar het kan ook moeilijk zijn voor buitenstaanders om haar activiteiten en de productie netwerken navigeren tenzij zij een inzicht in de markt.

“De aansluitingen en ondersteuning van de Shanghai-Nanxiang overheid is het aanbieden van de winnende actievoerders is waardevoller voor de stabiliteit op lange termijn van een toekomstige onderneming dan de financiering wedstrijd,” zei hij.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven