Prijsdalingen op de Apple iPhone waarschijnlijk, analyse vindt

Het adviesbureau op donderdag vrijgegeven een analyse van wat het totale budget component waarschijnlijk zal zijn voor de Apple iPhone. De $ 499 iPhone, die wordt geleverd met 4 GB geheugen, zal waarschijnlijk een onderdeel budget van $ 229,85. kosten Vergadering zal de totale productie prijs te verhogen tot $ 245,83, volgens de analyse.

Intussen is de $ 599 iPhone, sportieve 8GB geheugen, een component budget van $ 264,85 te hebben, met een totale productiekosten van $ 280,83, volgens het rapport.

De grote marges prijsdalingen onvermijdelijk.

Zij zullen de prijzen later op de knip, “zei Jagdish Rebello, directeur en principal analist bij iSuppli.” Het is moeilijk voor te stellen iemand anders het krijgen van 50 procent marges voor lang.

Andere fabrikanten van high-end multimedia-telefoons krijgen ongeveer 20 procent marge. Dat zou de verkoopprijs van een 8GB iPhone te zetten rond de $ 350, zonder subsidies van de mobiele provider.

De cijfers houden geen onderzoeks- en ontwikkelingskosten of reclame kosten omvatten, zei Rebello. Apple heeft de neiging om grote advertentiecampagnes bevoordelen. Wall Street-analisten een keer verwezen naar het bedrijf als een reclamebureau dat gebeurt om computers te verkopen. En het bedrijf zal waarschijnlijk een campagne los met zijn telefoons. Toch iSuppli zegt dat het verschil tussen de kosten van Apple en de genoemde retail prijzen zullen waarschijnlijk nog steeds breed in eerste instantie.

Apple is nog maar een paar specificaties vrijgegeven op het apparaat. Momenteel bijvoorbeeld is niet bekend welke processor wordt in de telefoon, maar er zijn aanwijzingen dat een ARM processor zijn. Dus hoe kan iSuppli voorspellen van de component budget?

Net als andere bedrijven, Apple bouwt de uitrusting van componenten en sommige software gekocht en verkocht in de wereldwijde markten delen. Bijvoorbeeld, iSupply schat dat de kosten van de Wi-Fi-chip $ 15,35 zal zijn, want dat is wat de grote fabrikanten betalen voor deze chips op dit moment. De flash-geheugen voor de 8GB telefoon zal waarschijnlijk draaien rond de $ 70, want, nogmaals, dat is de huidige prijs. Het bedrijf heeft meegenomen in volume kortingen Apple zou kunnen krijgen, maar niet meegenomen in de daling van de kosten van onderdelen naarmate de tijd vordert. De meeste analisten voorspellen dat de kosten voor de flitser en de meeste andere computer componenten zullen blijven dalen gedurende het jaar.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade