Proberen om jaar te beïnvloeden in overzichtsartikelen

Ik had me voorgenomen om iets spannends en inzichtelijke over ExtraHop’s aanpak van het beheer te schrijven, maar ik ben nog steeds proberen op te ruimen mijn bureau na mijn spannende bezoek aan IBM’s analist forum in Ryebrook, NY. Zou iemand geloven als ik zei: “de kat aten mijn aantekeningen?” Nee? Ik echt niet zo denken. ExtraHop’s verhaal zal moeten wachten voor een andere dag.

Ik heb een uptick in bedrijven, meestal kleinere in zeer concurrerende markten opgevallen, een poging om analisten “Jaaroverzicht” beïnvloeden artikelen. Ik heb minstens tien verschillende e-mails suggereert wat die bedrijven zijn van mening zijn de belangrijkste trends van 2011 die van invloed zal zijn 2012 ontvangen.

Er zijn verschillende problemen met deze benadering, waaronder de volgende

Ik ben niet van plan om iemand in verlegenheid te brengen door de publicatie van delen van hun ongevraagde e-mails. Het zou anders zijn geweest als deze mensen zou hebben geroepen om de tijd te plannen met een bedrijf executive waardoor een kans om trends waargenomen en wat is waarschijnlijk gebeuren in het komende jaar te bespreken.

Voor het grootste deel werden deze e-mails voorzichtig en eerbiedig begeleid naar de prullenbak. In twee gevallen is het domein van de PR-firma’s zijn gemarkeerd als bronnen van ongewenste e-mail.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

Het is duidelijk dat de PR-mensen die deze bedrijven niet de rol van en de verschillen tussen journalisten, consultants en analisten te begrijpen. Mensen die inzicht en advies te publiceren in de vorm van een blog komen uit alle drie categorieën (en vele anderen ook.) Het werkt zelden om dezelfde aanpak te gebruiken met alle drie. Het is onverstandig om bijvoorbeeld een boodschap te vertellen een analist over de gloeiende recensie een andere analist heeft gepubliceerd sturen. Waarom zou de eerste analist willen het werk van de andere analist publiceren;? Teveel ongevraagde egoïstische berichten versturen kan resulteren in dat de PR-firma of e-mails leverancier als ongewenste e-mail te markeren. Dit betekent dat er niets verzonden in de toekomst zal worden gelezen of beantwoord worden. Het is heel moeilijk voor de PR-firma of leverancier om ooit terug te worden gemarkeerd als ongewenste e-mail,. Het merendeel van de tijd, de ‘trends’ in de e-mails vermeld, zijn niet waarneembaar vanaf een uitkijkpunt, maar als leverancier van het materiaal. In meer dan één voorbeeld, juist het tegenovergestelde lijkt te gebeuren in de markt. Analisten, voor het grootste deel, zijn trots op hun bedrijf brede blik, interessante analyse en diepgaand inzicht. Ze zijn waarschijnlijk gewoon iets aangeboden door een firma PR mensen vast te stellen.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs