Q3 09 Canalys smartphone gegevens blijkt RIM verhogen van 40% ten opzichte van 2008

Canalys geplaatst hun cijfers 3e kwartaal van 2009 en als je kan RIM had een geweldig jaar gaande van 15,2% tot 20,6% van de wereldwijde marktaandeel (een stijging van 40,8%). Een beetje verrassend voor mij, Nokia zag eigenlijk een stijging van 6% van het marktaandeel te terwijl Apple predictibly steeg 6,7% ten opzichte van het jaar met de iPhone 3GS vrijlating te helpen. Windows Mobile leed wel een beetje met een daling van 33,1% van het marktaandeel in het afgelopen jaar en met de release van de minderjarige 6.5-update Ik zie niet in die trend te veranderen veel in de loop van het volgende jaar ook niet. Google Android eindelijk dook in de gegevens op 3,5% en hopelijk dit zo doorgaat, zodat HTC stuitert op na het tonen van een daling van 5,6% ten opzichte van vorig jaar.

Apple Insider heeft de gegevens in cirkeldiagrammen gepresenteerd, zodat u een nog beter beeld van wat er gaande is per platform en hardware maker te krijgen. Ze een interessant perspectief op de gegevens en de groep van de platforms in geïntegreerde degenen (Apple en RIM) in vergelijking met een licentie die (Windows Mobile en Google Android) Ook geven. Symbian is ook een licentie, maar Nokia is de primaire licentiehouder zodat ze meer van een geïntegreerd platform is dan een licened platform. Het lijkt erop dat de geïntegreerde platforms beter dan de gelicentieerde platforms, dat is niet noodzakelijk wat de analisten al voorspelden doet.

De geïntegreerde platforms geven wel de hardware makers een betere controle over een consistente gebruikerservaring en upgrademogelijkheden van het platform, terwijl ook het sluiten onderaan meer functies. Het lijkt erop dat de consument zorgt meer voor de ervaring en de UI is dan het vermogen aan te passen en te tweaken hun apparaat.

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Mobiliteit, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen toch te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice