Qld Rail bouwt logistiek op SAP

Queensland Rail is gegaan op de markt voor een nieuwe SAP-gebaseerde vracht management systeem voor haar commerciële goederenvervoer bedrijf, dat hij verwacht te verdubbelen in volume tegen 2011.

Queensland Rail exploiteert een van ‘s lands grootste, transport bedrijven met een jaaromzet van ongeveer AU $ 2000000000, met de algemene vracht bedrijf wat neerkomt op een kwart van dit; omzet van AU $ 250.000.000.

Het project wordt geleid door chief information officer van de groep, die momenteel Dallas Stower. De groep weigerde om te reageren op vragen over wat systemen die momenteel verstrekt vracht management services.

Volgens de aanbestedingsdocumenten vrijgegeven deze week, zou het systeem nodig hebben om een ​​”transport- en logistieke keten te leveren; oplossing gericht op het SAP [Transport Management] 6.0 / 7.0 module, en geïntegreerd met andere SAP modules en Queensland Rail legacy; systemen.

QR de SAP installatie is een omvangrijke één, met ongeveer 450 gelijktijdige gebruikers en een database grootte van 350GB draaien op Microsoft SQL Server-platform. De database groeit met 5-10GB per maand.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf