Rapport: Google toe te voegen stem te ontsluiten naar Android-apparaten

Je kan binnenkort in staat zijn om je Android-Lollipop 5.0 telefoon te ontgrendelen door simpelweg te zeggen “OK Google.” Dat klinkt wellicht nuttig, maar het klinkt niet dat alles veilig is. In feite is het niet, op basis van screen shots van het setup-proces gepubliceerd door Android Police.

Google heeft nog niet officieel aangekondigd dat de functie, die genoemd wordt Trusted Voice. Het lijkt een aanvulling op de andere Smart Lock opties gevonden in Android 5.0, dat kwam met versie 7.0 van Google Play Services. Android politie merkt op dat een paar mensen hebben gemeld opleidingseisen Trusted Voice en dat het waarschijnlijk om uit te rollen in een langzame, gecontroleerde manier.

De nieuwste versie van Google’s Android, Lollipop, wordt nu opgehaald om bepaalde, geselecteerde smartphones en tablets.

Vertrouwde Voice zal toetreden tot andere manieren om je Android-telefoon of tablet te ontgrendelen het uitvoeren van de Lollipop software. Vertrouwde Places houdt uw toestel ontgrendeld in bepaalde locaties, zoals thuis, terwijl waardoor On-Body Opsporing doet hetzelfde als de telefoon in een zak; leg het op een tafel, echter, en het zal blokkeren.

Het is goed dat Google is het creëren van verschillende keuzes om mensen sneller toegang te geven tot hun telefoons en tablets. En de “OK Google ‘functie is eigenlijk heel goed in werken alleen met de stem van een eigenaar van het apparaat. Na de training mijn Moto X om mijn stem te herkennen, ik moet nog zien (of horen) iemand anders te laten werken met hun stem. We hebben geprobeerd om het maar geen dobbelstenen gek.

Toch, als Google toelichting op het setup-scherm, een opname van uw stem kan het toestel te ontgrendelen. Zo ook kan een soortgelijke stem. Als gevolg daarvan verwacht ik niet veel mensen die een Android-telefoon naar het kantoor te gebruiken Trusted Voice. Zelfs thuiswerkers zoals ik zal moeten twee keer nadenken alvorens het te gebruiken.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer