Revel’s tablet kassasysteem omarmt nieuwe beveiligingsstandaard

Revel Systems ‘tablet point-of-sale (POS) systeem is nu de eerste iPad-based platform voor EMV-compatibiliteit ondersteunen – die een nieuwe standaard van de veiligheid en de interoperabiliteit biedt als het gaat om de verwerking van kaartbetalingen.

De zogenaamde Europay, Mastercard en Visa (EMV) specificatie voor creditcards en betaalkaarten dat een geïntegreerde security circuit bevatten (aka chip). Het wordt veel gebruikt in plaatsen als Europa, maar is relatief nieuw in de Verenigde Staten.

De standaard maakt deel uit van de volgende golf van retail veiligheid en PCI compliance die zal vegen over de detailhandel, waardoor handelaren om hun vermogen om fraude te verminderen verbeteren. Dat komt omdat in tegenstelling tot de kaarten die magnetische jat gebruiken, ze zijn mcuh moeilijker te hacken.

Onder een productverbetering kondigde deze week aan de National Retail Federation conferentie in New York, zal de Revel tablet kassasysteem nu in staat om EMV lezers te ondersteunen.

De sector als geheel wordt geconfronteerd met een grote behoefte om credit card fraude te verminderen en de veiligheid te verhogen, “zei Revel mede-oprichter en chief technology officer Chris Ciabarra.” Revel is de eerste die op handen zijnde veranderingen voor de industrie normen voor de point of sale te anticiperen. direct te integreren met EMV-lezers is de logische volgende stap voor ons om de meest innovatieve technologische oplossingen te bieden aan onze klanten en geven hen ook de zekerste en meest veilige manier om EMV-certificering door de deadline 2016 te bereiken.

Revel De technologie zal in eerste instantie te integreren met de betaling technologieën en oplossingen van Ingenico Group en Quest Payment Systems. Ondersteuning voor VeriFone Systems, Genius en Tyro Betalingen worden verwacht in de nabije toekomst.

Rapportage en het bijhouden van functies voor het EMV zal direct worden ingebouwd in Revel’s backend management console, wat tijd zal besparen op de transacties.

De lancering van deze week heeft betrekking op de Verenigde Staten en Australië. Revel is ook van plan integraties voor het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie en Japan.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen