Review: Anker toetsenbord voor iPad Air concurreert met de grote jongens voor $ 30

Als het gaat om keyboard covers voor de iPad Air, hoe dunner hoe beter. Accessoire makers Logitech en Kensington zijn ultra-dunne toetsenbord voor de iPad die zeker dun en licht zijn geproduceerd. Niet veel hebben gehoord van Anker, maar de TC930 Ultradunne Keyboard Cover kan die anderen een run voor het geld te geven, en voor slechts $ 30 op Amazon.

Anker maakt ook accessoires voor de stroomvoorziening en, de website van Jason O’Grady vond een essentiële apparatuur.

Het toetsenbord Cover is typisch voor het genre met een toetsenbord aan één zijde van de vlakke inrichting en geborsteld metaal anderzijds. Zij hecht aan de iPad Air via een magnetisch scharnier, net als verschillende smart covers. Openen / sluiten van de klep wordt de iPad Air on / off.

De geborsteld metaal kant wordt de onderkant van het toetsenbord in combinatie met de iPad. Dit metaal is enigszins glad, en de montage kan schuiven op de tafel. Anker heeft opgenomen wat lijm rubber voetjes die kan worden bevestigd om te voorkomen dat het glijden, maar in mijn ervaring die altijd eindigen komende uit de tijd. Dit is niet uniek voor Anker, zijn rubberen voetjes meegeleverd met andere zaken, ook.

De hoes beschermt alleen het scherm van de iPad, waardoor de rug blootgesteld. Bijgevoegde en gesloten, de iPad Air met het Anker deksel is erg dun en licht. Het scharnier ondersteunt het openen van de assemblage 180 graden, tot het plat op de tafel.

Te gebruiken als een toetsenbord standaard, wordt de iPad Air zachtjes dook uit het scharnier en is gevestigd in een gleuf net boven het toetsenbord. Plaatsen van de tablet in de sleuf springt automatisch openen van een klein statief achter de iPad die extra stabiliteit biedt. Deze stand is naar beneden geduwd voor het sluiten van de zaak voor het transport.

De iPad heeft een magnetische verbinding met het slot op het toetsenbord. Het gehele samenstel kan zonder verbreking van de verbinding worden opgeheven.

Het toetsenbord van de Anker TC930 is beter dan ik had verwacht voor de prijs. Ik kan het type zeer snel te raken, met tactiele feedback en een goede reis te drukken. De toetsen zijn aangelegd waar je ze verwacht, en de belangrijke Shift en Enter-toetsen zijn mooi en groot.

Helaas is de bovenste rij van toegewijde iPad bedieningstoetsen op sommige toetsenborden ontbreekt om de grootte van het toetsenbord te houden. De speciale toetsen aanwezig, echter, en is toegankelijk door op de Fn-toets in combinatie met de betreffende toets op het nummer rij. Deze toetsen worden aangegeven in blauw op de hoek.

Er zijn drie LED-indicatoren in de rechterbovenhoek van het toetsenbord. Een daarvan is een zeer nuttige CAPS LOCK-lampje, een ander de batterij-indicator, en, in het midden, een Bluetooth-indicator.

Het Anker wordt aangesloten op de iPad Air via Bluetooth, en is belast met de meegeleverde microUSB kabel. Anker beweert dat het toetsenbord zal zes maanden duren op een lading, het dubbele van de beweerde leven van andere toetsenborden.

Anker heeft een hoge kwaliteit toetsenbord cover voor de iPad Air geproduceerd met een zeer goede prijs. De type-ervaring op het toetsenbord is heel goed. Deze volledige beoordeling is op het Anker geschreven zonder problemen.

Afmetingen: 9,4 x 6,9 x 0,3 inch; Gewicht: 11,6 ounces

Anker TC930 Ultra-Thin Keyboard Cover voor iPad Air specs

Pros

Cons

Recensent van de reiziger: 8.5 van de 10

Zeer dun en licht, Good price; Duurzame constructie

Geen speciale iPad bedieningstoetsen (bereikbaar met de Fn-toets)

Zie gerelateerde

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Logitech Scharnier en Turnaround: iPad cases met een twist (hands on); Vijf beste tabletten van alle tijden; Vijf beste iPad Air keyboards (hands on): April 2014; Waarom je moet kopen een Kindle Fire HDX 8.9 (review); Kensington KeyCover voor iPad Air: Keyboard dat is mager en licht (hands on)

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië