RIM India zet een dapper gezicht, de toekomst nog steeds verontrustend

RIM gaat door enkele moeilijke tijden. De producten al populair krijgen geen positieve reviews. BlackBerry wordt pan gehakt door Apple en Android, tot overmaat van ramp, is Microsoft’s Windows Phone wordt beschouwd als de derde mobiele ecosysteem. Speculaties en suggesties van RIM worden gekocht keep opduiken vaak. Met een dapper gezicht RIM introduceerde de tablet – de PlayBook. Een storing in de markt, RIM hoopt om opnieuw te proberen met een opvolger.

problemen RIM’s worden nog verergerd door leidinggevenden te springen schip. In de afgelopen weken heeft het bedrijf verloor twee belangrijke personen. Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten en India hebben gedreigd het verbod op BlackBerry-diensten als RIM niet toestaan ​​dat de respectieve regeringen de toegang tot gecodeerde communicatie. Voor RIM, het verstrekken van veilig en prive communicatie voor bedrijven, terwijl het helpen deelstaatregeringen tegen bedreigingen van de veiligheid, is een enorme uitdaging. Proberen om terrein ten opzichte van de regeringen te eisen toegang tot beveiligde communicatie over BlackBerry-diensten te houden, RIM’s hoofd van de regering betrekkingen, Robert Crow verliet het bedrijf. In India, RIM besloten te laten de overheid toegang tot communicatie over BlackBerry Messenger. Vorige week, in een update van hun inspanningen op het werken met de autoriteiten, RIM zei dat ze een systeem dat zal laten agentschappen automatisch onderscheppen BlackBerry Messenger ontwikkeld. Het bedrijf zei dat ze wachten op feedback van de overheid. verder uit te leggen, RIM zei dat de overheid uit hun oorspronkelijke eisen van encryptiesleutels zijn gestapt om e-mail te beveiligen via RIM’s servers. De verandering in houding is te wijten aan zekerheid van de klant RIM’s dat zij zal toezien op en e-mails te decoderen van potentiële malafide medewerkers. In een verklaring aan The Economic Times, directeur voor de verkoop onderneming in India, Sunil Lalvani zei: “Er is geen deadline van de kant van de overheid om de verplichte surveillance van corporate e-mailservice BlackBerry’s mogelijk te maken. Bedrijven die RIM gecodeerde communicatie diensten hebben het ministerie van Binnenlandse Zaken verzekerd dat zij zal zakelijke e-mails van rogue medewerkers in leesbaar formaat delen als de veiligheidsdienst die het verzoek heeft rechterlijke machtiging, zoals in een bevel. ”

De tweede sleutel RIM executive om te stoppen was de Managing Director voor hun India operaties. Op basis van verslagen, Frenny Bawa was invloedrijk in de activiteiten van RIM’s in het Midden-Oosten, Afrika en India. Een RIM woordvoerder in een verklaring zei: “Dit is om te bevestigen dat Frenny Bawa – RIM’s Managing Director voor India -.. Is het verlaten van RIM om andere belangen na te streven Wij waarderen het verleden bijdragen Frenny om de groei van RIM en we wensen haar het allerbeste” In de tussentijd heeft RIM aangekondigd Urpo Karjalainen, senior VP voor Greater China, Australië, Nieuw-Zeeland en India zullen worden rubriek RIM’s India operaties. BlackBerry Messenger al populair zal niet lang als de USP met een groei van iMessage en diensten zoals Whatsapp. Het realiseren van de hevige concurrentie, RIM India is van plan om Nokia dieper volgen naar India. Sunil Lalwani terwijl je praat met de pers zei dat ze van plan zijn om uit te breiden naar de consument (niet-zakelijke) markt aan te boren in India’s Tier II en III steden en tegelijkertijd focus op de zakelijke markt. Dit is Nokia’s bastion. RIM’s line-up van handsets kunnen sommige gebruikers, maar de aantrekkingskracht van smartphones en mogelijkheden van Android OEM’s zal een zware uitdaging aan te trekken. Zelfs voor Nokia, Android is een ernstige bedreiging. Niet veel hebben hoop met globale plannen van RIM. Het bedrijf zal naar verwachting hun BBX telefoon binnenkort te lanceren. De handsets worden verwacht om te concurreren met Samsung, HTC, Apple en alle anderen. En dat in vele opzichten is RIM’s probleem. Ze proberen de Apple van de onderneming zijn – hun eigen hardware en software. Helaas voor RIM, hun hardware & software beide zuigen in vergelijking met de concurrentie.

Misschien RIM moet Windows Phone 7 licentie, zoals Nokia. Het bedrijf kan Windows 8 op hun tablets. uniek is voor RIM functies, zoals BlackBerry Messenger en zakelijke e-mail RIM’s kan hen een kans om te vechten als een hardware OEM geven.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro