Robotchirurgie: Google’s Voorwaar artsen geven bovenmenselijke precisie

laatste testen Google’s laten zien dat er licht is aan het eind van de quantum computing tunnel met haar D-Wave 2X systeem waarop miljoenen keer sneller dan de huidige technologie.

Voorwaar, de nieuwe naam voor Google Life Sciences, is de vorming van een bedrijf met Johnson & Johnson riep Verb Chirurgische medische robotica te ontwikkelen.

Het nieuwe bedrijf komt voort uit de samenwerking tussen de pre-Alphabet Google en Johnson & Johnson kondigde in maart. De koppeling combineert de expertise van Johnson & Johnson bedrijf in medische apparatuur, Ethicon, en Google’s dapperheid in het exploiteren van de bergen van de gegevens.

In plaats van vervanging van menselijke chirurgen, het doel is voor Verb Surgical’s robots, uitgerust met gereedschap van Ethicon, om te helpen chirurgen voeren minimaal invasieve operaties.

Het nieuwe bedrijf voorziet robots zal nauwkeurigheid en controle tijdens de operatie te verbeteren, uiteindelijk het verminderen van fysieke trauma ervaren door de patiënt.

Verb Surgical zal streven naar “maken robots beter chirurgische assistenten”, volgens zijn website.

Johnson & Johnson pochte in een persbericht dat Verb Surgical al “betekenisvolle vooruitgang” heeft geboekt op een robotica platform, dat zal ondersteunen nieuwe chirurgische instrumenten wordt ontwikkeld door Ethicon.

Verb Surgical heeft investeringen ontvangen van Ethicon, Johnson & Johnson en Voorwaar. Het is het hoofdkantoor van Google’s thuisbasis van Mountain View, Californië, dicht bij vele andere projecten van Google, verspreid over driverless auto, quantum computing, en kunstmatige intelligentie.

De nieuwe robotica onderneming zal worden geleid door Verb Surgical CEO en president Scott Heinekens, die zich bij van Volcano Corporation, een fabrikant van beeldapparatuur voor de bloedvaten van het hart.

Verb Surgical heeft niet veel over haar plannen, behalve om te zeggen dat voorziet in een operatie van de toekomst zal betrekken “machine learning, robotchirurgie, instrumentatie, geavanceerde visualisatie en data-analyse” onthulde.

Voorwaar CEO Android Conrad vertelde Wired dat het verwacht om samen te werken met pharma, biotech, medische apparaten en diagnostische bedrijven in de nabije toekomst.

Ethicon en Voorwaar hebben ook bijgedragen intellectuele eigendom en de O & O-activa aan de joint venture, samen met vaardigheden in het management, technologie en chirurgie.

Gmail ondersteuning toegevoegd aan Yahoo Mail-app, plus split screen voor Apple iPad, Google’s Project Sunroof uitbreiden in de VS, Google Cloud Platform upgrades MySQL database dienst, Google rolt Shared Albums op tijd voor de vakantie met het gezin foto’s en video’s, Google Search gericht op te vangen tot Facebook Instant artikelen met AMP Project; quantumcomputer van Google kan een normale PC blitz – maar het is gewoon nog niet klaar voor productie

Executives van Google zal zitten op Verb Chirurgische de raad van bestuur samen met leden uit Ethicon, Johnson & Johnson en Innovatie Voorwaar.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Meer informatie over Google

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent