Salesforce het verwerven van data center analytics opstarten Coolan

Salesforce.com is het verwerven van Coolan, een startup die analysetools biedt om data center prestaties te monitoren.

“Zodra de transactie is gesloten, zal de Coolan team te helpen optimaliseren van Salesforce zijn infrastructuur als het schalen om de groei van klanten over de hele wereld te ondersteunen,” Coolan mede-oprichter Amir Michael schreef op het bedrijf blog.

De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Voordat u begint Coolan, Michael werkte op Facebook, waar hij ontworpen klant hardware en datacenter powere regelingen, wat leidt tot de ontwikkeling van Open Compute. Hij is nog steeds als een leider van de Open Compute Project en schreef dinsdag: “Ik zal mijn werk met de Open Compute Project (OCP) doorgaan met haar missie van het maken van hardware open, doeltreffend en schaalbaar te bevorderen.”

Coolan’s investeerders zijn sociaal kapitaal en North Bridge Venture Partners.

Salesforce CRM core product draait op zijn eigen datacenters. Het bedrijf heeft gezegd dat zij zal blijven investeren en ondersteuning van zijn eigen, zelfs als het zet een gediversifieerde cloud-infrastructuur plan.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren