Samsung debuteert twee nieuwe datacenter klaar SSDs

vierkant gericht op de enterprise storage en server markt – Samsung heeft twee nieuwe solid-state drives (SSD’s) gelanceerd.

De twee schijven, de SM843 en de SM1625, zijn gericht op bedrijven op zoek naar drives die overweg kan met snelle data schrijven, zoals het verwerken van grote SQL-databases, virtualisatie, of media streaming.

De SM843 maakt gebruik van Samsung’s eigen 20-nanometer MLC NAND en kan 11.000 input / output operations per seconde (IOPS) te ondersteunen, met latency met maar liefst 80 procent te snijden, aldus Samsung.

Het station kan maximaal hit tot 520 MB / s lezen snelheden, en tot 420 MB / s schrijfsnelheid. Deze drive is bij uitstek geschikt voor datacenter-toepassingen, terwijl Samsung beweert dat het tot 800TB tijdens zijn levenscyclus, een enorme 1.600 procent verbetering ten opzichte van de vorige generatie SSD kan schrijven.

De SM1625 maakt ook gebruik van Samsung’s 20-nanometer MLC NAND, en is voorzien van maximaal 41.000 aanhoudende random write IOPS, en willekeurig leest tot 101.000 IOPS bij het gebruik van beide havens. De aandrijving kan raken schrijft snelheden tot 740 MB / s, en leest een snelheid van 848 MB / s bij het gebruik van beide havens.

De SM1625 beschikt ook super condensatoren om gegevens in-flight te beschermen tijdens een stroomstoring situatie.

De SM1625 schepen in 100GB, 200GB, 400GB en 800GB capaciteit.

Beide drives zijn per direct beschikbaar, en de prijzen van zowel de SM843 en de SM1625 hangt af van de aankoop hoeveelheden, en de kanalen waarlangs zij aankopen.

“Samsung’s nieuwe datacenter en enterprise SSD’s leveren extreem hoge prestaties met een laag stroomverbruik in het verstrekken van de meest efficiĆ«nte storage-oplossingen voor data center applicaties”, zegt Myungho Kim, Samsung vice-president van het geheugen marketing.

“Samsung zal agressief te produceren zijn nieuwe line-up van SSD’s begin deze maand aan zet SSD’s ‘te versnellen in niet alleen de server, maar ook de storage markt”.

De aankondiging volgt op Intel’s introductie van de SSD 335, zijn, eerst SSD te voorzien van 20-nanometer NAND flash-geheugen.

Samsung.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring