Samsung Galaxy S6 Edge: Niet overthink is

De beoordelingen zijn in voor de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge en ze positief zijn over de hele linie. Nu is het tijd voor de onvermijdelijke ronde van overthinking over de S6 Edge, en die gebogen lonten van het scherm.

We tech navel gazers moeten harp op iets. Zoals ik voor de S6 Edge schermen aan weerszijden van de inrichting opgemerkt hebben heel veel niet. In een notendop, de Edge geeft u meldingen op gesprekken, Tweets en messaging. De S6 Edge maakt ook een leuke wekker.

Nadenken over de werkelijke functionaliteit en het doel mist het punt. Ik heb de S6 Edge in het wild had voor ongeveer een week. Iedereen die ik heb tegenkomen kijkt naar de S6 Edge en denkt dat het is verdomd cool. Niemand vraagt ​​naar de functionaliteit.

Meer: Analytics apps zou Samsung Galaxy S6 Edge geven meer enterprise heft | Samsung Galaxy S6, S6 Edge beschikbaar 10 April: Het draait allemaal om de basis | Samsung Galaxy S6: Hoe het werd ontworpen | Samsung Galaxy S6 eerste blik: De productiviteit editie

Ik kon gaan over de camera, die goed wordt gedaan, of het opnemen van video in UHD als je zo geneigd. Maar het gesprek begint en eindigt met het gebogen scherm en hoe het is uniek.

Meer dan een paar tech schrijvers hebben de Galaxy S6 en S6 Edge had voor ongeveer een week. Dus nu moeten we een verhaallijn en zal gaan rommelen rond voor diepere betekenis over de S6 Edge.

Exhibit A is dit te nemen van The Verge. Vlad Savov overdenkt wat de S6 Edge ontwerp zegt over de toekomst van de smartphone-design, ergonomie en hoe Samsung is niet vast te houden aan Material Design principes van Google.

deskundige kijk op de Galaxy S6 en S6 Edge.

Whoa vertragen Vlad. Ten eerste, Samsung’s ontwerp is dichter bij Google’s Material Design dan ik ooit had verwacht. Samsung zou in principe drie lagen toe te voegen aan Android met eerdere Galaxy smartphones. Dan weer niemand buiten de tech wereld bekommert Material Design of zelfs weet wat het is. En ten tweede, de Edge-scherm is typische Samsung, die gimmicks gooit en ziet wat stokken. Eens in de zoveel tijd spullen stokken en wordt een hit. Phablets?!? Werkelijk?!? Wie had gedacht dat een telefoonboek om je hoofd zou zo cool Apple moest zelfs Samsung volgen.

Toch is de S6 Edge Overthinking zal blijven als de Samsung S6 duo landt in de markt april 10. Wat gebeurt er als de Edge is gevallen? Zullen deze screen lonten geworden nuttiger?

Op het einde hier is waar de Edge S6 verhaal begint en eindigt in de markt: “. He, dat scherm ziet er cool uit $ 120 meer Sure? ‘. Einde verhaal.

Ik ben zelfs bereid om te wedden de Galaxy S6 Edge zal de S6 outsell. Ik weet niet of de premie is de moeite waard precies, maar dat buitensporige scherm niet zal je niet lopen dat er veel meer. Zeggen dat je krijgt 10 wows van vrienden. Je zou waarschijnlijk betaalt $ 10 per pop in de voorkant van je vrienden er goed uitzien. Dat is wat de S6 Edge is over. We zullen uitzoeken functionaliteit later — of niet.

Hier is een blik op hoe de S6 Edge configureren.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro