Samsung gegeven groen licht op $ 822m Koreaanse R & D-build

Samsung Electronics heeft het groene licht gegeven aan een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Seoul te bouwen.

Volgens de Korea Herald, de Koreaanse onderneming aangevraagd toestemming om de R & D center in Umyeon-dong, Seocho-gu, Seoel construeren. District ambtenaren hebben nu gezien de technologie gigant het zegel van goedkeuring, en zo de 1 triljoen won centrum $ 822.000.000) begonnen met de bouw van vorige week.

Het onderzoek en ontwikkeling centrum zal zich richten op software en technologisch ontwerp. Permanent 10 verdiepingen hoog op een 330.000 vierkante meter grond, verwacht het bedrijf ongeveer 10.000 onderzoek medewerkers huisvesten.

de voltooiing van het centrum van R & D is gepland voor mei 2015.

Samsung heeft al zes bestaande onderzoeksfonds en ontwikkeling centra in Korea, en 18 anderen verspreid over de hele wereld. De website van het bedrijf staat dat meer dan een kwart van de Samsung medewerkers – 42.000 mensen – werk in onderzoek en ontwikkeling, volgens cijfers bijgewerkt vóór 2010.

Het nieuws dat Samsung vooruit stoomt met de bouw op hetzelfde moment de elektronica-gigant is verwikkeld in is gekomen, een juridische strijd met rivaliserende firma Apple. Beide bedrijven vechten voor de financiële schade die door de inbreuk op het octrooi – en ironisch genoeg, Apple is persuing de Zuid-Koreaanse onderneming over octrooi-inbreuk in verband met het apparaat design.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring