Samsung is al het gepraat, geen fix na onderzoeker vindt Pay fout

In de beveiliging, hoe een bedrijf reageert op een mogelijke fout zaken. Samsung kan deze les te leren als het dueled op social media na een onderzoeker bleek een fout in Samsung Pay.

De Koreaanse elektronicagigant heeft de bevindingen van een security-onderzoeker’s, die vorige week betwist in de Black Hat security en hacking conferentie gedetailleerd wat hij beschreef als “beperkingen” in het mobiele systeem betalingen van het bedrijf, Samsung Pay.

De tokens gebruikt om aankopen te doen kan gemakkelijk worden gestolen, aldus een onderzoeker.

Salvador Mendoza, een security-onderzoeker, die de zwakke plek gevonden, vertelde de website voorafgaand aan zijn toespraak dat het proces dat Samsung gebruikt om te klauteren en tokenize credit en debit card gegevens voordat zij tot een betaling terminal kan worden onderschept. Worst case scenario is dat ze kunnen worden voorspeld en actief gegenereerd. In een proof-of-concept video, toonde hij aan dat deze tokens kunnen worden gestolen en gebruikt in andere hardware om eenmalige frauduleuze transacties te maken – zelfs in landen en regio’s waar Samsung Pay niet beschikbaar is.

Met andere woorden, dit is een creditcard skimming op een geheel nieuw niveau.

demonstratie Mendoza was indrukwekkend en volledig gedocumenteerd in zijn presentatie dia’s en in zijn white paper. Om bij Black Hat presenteren, moet een gesprek een strenge doorlichting proces dat door de Black Hat Review Board, die is samengesteld uit tientallen deskundigen uit het bedrijfsleven en ervaren security professionals te ondergaan.

Mendoza’s talk aangenomen die bar. Maar dit is geen gemakkelijke hack uit te voeren. Het is diep technische en vereist vaardigheid en een social engineering inspanning, die een extra laag van complexiteit toevoegt. Het is wat sommigen een “een procent hack”, waardoor het onwaarschijnlijk dat dit gebeurt, maar het kan toch nog steeds worden gebruikt door een geavanceerd of aanhoudende aanvaller zou noemen.

Maar hier is de vangst. Als je Samsung bent het is onduidelijk hoe veilig is veilig genoeg? Wat is de haalbaarheid van een aanslag? Je zou ook kunnen stellen dat Samsung een product revisie zou nodig hebben om de boeken op Mendoza proof-of-concept te sluiten.

Dit kleine $ 6 gadget laat je breken in hotelkamers, Microsoft zal Windows lek waarmee hackers stelen van uw gebruikersnaam en wachtwoord niet vast te stellen; Encryption ransomware nu ‘beproefde’ aanvaller business model; Hackers kapen Jeeps nogmaals, je remmen behoren tot hen ; Hoe hackers kan maken ‘vrijwel elke persoon’ klik op een gevaarlijke verbinding; fout in Samsung Pay laat hackers ‘draadloos scheren credit cards; Quadrooter’ fout zet 900 miljoen Android-apparaten in gevaar

In ieder geval, een fout is nog steeds een fout en hoe een bedrijf reageert als een security-onderzoeker komt naar voren met een fout of kwetsbaarheid – zelfs een “één procent hack” – kan spreken boekdelen.

Samsung niet het nieuws zo goed te nemen.

Het bedrijf reageerde door de uitgifte van een verklaring, dan een ander, en dan nog een.

“We willen duidelijk maken dat Samsung Pay is gebouwd met zeer veilige technologie en is vandaag de dag de meest geaccepteerde mobiele betaaloplossing beschikbaar”, aldus een verklaring.

Veiligheid, de kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar, veiligheid, MedSec aangeklaagd wegens St. Jude pacemaker kwetsbaarheid verslag; veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, ontdekt Sophisticated Mac OS X backdoor

Het bedrijf, gevolgd door het verzenden van een spervuur ​​van honderden tweets te wijzen op de verklaring, in een poging om zichzelf te corrigeren het verhaal, het aanroepen van de onderzoek “onjuist.” Een senior Samsung executive noemde het onderzoek een ‘valse beschuldiging “tegen het bedrijf. Zijn belangrijkste kibbelen, in navolging van een verklaring van het bedrijf, was dat het onderzoek naar verluidt mischaracterized het algoritme.

Begraven in de “pers begeleiding” dat het naast zijn verklaringen, heeft Samsung niet betwist de sleutel afhaalrestaurants uit het onderzoek. Het bedrijf zei dat een aanvaller zou het “zeer moeilijk” om de hack te voeren, maar gaf toe dat de kwetsbaarheid voorafgaand aan de vrijlating van Samsung Pay bekend was.

“Dit skimming aanval model is een bekend probleem beoordeeld door de kaart te netwerken en Samsung Pay en onze partners geacht deze potentiële risico aanvaardbaar gezien de extreem lage kans op een succesvolle token relay aanval,” aldus het bedrijf.

Naar aanleiding van de terugslag van Samsung, Mendoza bracht een tweede proof-of-concept video waarin de aanval in duidelijker detail.

Twee proof-of-concept video’s waarin de gebreken in combinatie met een voldoende mate van toezicht en wordt gecontroleerd door de security gemeenschap is genoeg om de bewijslast bij Samsung te maken aan de beweringen te weerleggen dan sprong op een public relations inspanning.

Of zoals een security-onderzoeker vertelde me deze middag, “het is jammer dat Samsung’s gaan voor security-by-public-ontkenning.”

Een woordvoerder van Samsung vertelde me vorige week dat, “indien op enig moment is er een potentiële kwetsbaarheid, zullen we snel handelen om te onderzoeken en op te lossen het probleem.”

Toen benaderd met veiligheidsonderzoek detaillering gebreken in uw product, is het best om samen te werken met de onderzoeker, pro-actief, debat als dat nodig is, en een resolutie te bepalen. Reacties op social media en de afgifte van verklaringen worden gezien als voeten stampen.

Samsung heeft niet gereageerd op eventuele verdere e-mails vraagt ​​commentaar na de bekendmaking van het verhaal.

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar

MedSec aangeklaagd wegens St. Jude pacemaker kwetsbaarheid rapport

SECURITY

Black Hat 2016

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

Sophisticated Mac OS X backdoor blootgelegd