Samsung S5 UK lancering data onthuld

Samsung’s onlangs onthulde vlaggenschip telefoon, de Samsung Galaxy S5, zal beschikbaar zijn te bestellen in het Verenigd Koninkrijk van 28 maart zijn.

Officieel van start gegaan op het Mobile World Congress in Barcelona, ​​Spanje, vorige maand en bij een gelijktijdige gebeurtenis in de VS, Samsung’s vlaggenschip telefoon, heeft een iets groter scherm dan zijn voorganger, sport een 5,1-inch high-definition scherm met 1080p, Snapdragon 800 2.5GHz quad-core processor en een verbeterde 16-megapixel camera.

De ronde-hoek behuizing is hetzelfde gebleven, wordt verpakt in plastic, maar de Samsung Galaxy S5 komt in zwart, blauw, wit en brons.

Samsung’s nieuwste smartphone kan enorm behouden hetzelfde ontwerp als zijn voorganger, maar het packs in een groot deel van de nieuwe functies en verbeterde technologieën. Hier is hoe het eruit ziet.

Niet te worden overtroffen door biometrische scanner van Apple, Samsung S5 komt ook met een vingerafdruk-scanner geïntegreerd in de home-knop en een hartslagsensor – een bewijs van recente push Samsung’s binnen de gezondheid van de industrie via de smartphone, evenals de Gear 2 en Gear Fit.

De Zuid-Koreaanse firma heeft; vrijgegeven developer kits, want deze gadgets, in de hoop dat “een ecosysteem die uiteindelijk zal gebruikers te voorzien van een geïntegreerde en meer uitgebreid overzicht van hun welzijn” zal worden opgericht, volgens leidinggevenden van het bedrijf.

De nieuwe smartphone zal aankomen in de Britse in ongeveer twee weken, en zal wereldwijd winkels hit op 11 april. Britse fans in staat zijn om hun belangstelling te registreren, up-to-date via e-mail en pre-order van de mobiele gadget met geselecteerde retailers door de Britse website van Samsung, maar het is vermeldenswaard dat geen prijs is nog niet bekend.

Een aantal Britse netwerken hebben bevestigd dat zij zal Samsung’s vlaggenschip smartphone te verkopen op zowel 3G en 4G-netwerken, handig gezien vele steden in de Britse zijn nog niet betrouwbaar 4G-netwerken. Onder de retailers het aanbieden van de telefoon EE, Vodafone, en Phones 4U zal zijn – uiteraard, zal Samsung winkels verkopen ook de S5.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring