Samsung’s eye scroll functie zal testen software karbonades

Samsung zal naar verluidt in staat Galaxy S IV klanten om pagina’s met oogbewegingen te scrollen. De functie zal een lange weg te gaan naar het maken van of het imago van Samsung breken als een serieuze software speler.

Volgens de New York Times

De telefoon zal de ogen van een gebruiker te volgen om te bepalen waar te bladeren, zei een Samsung werknemer die op voorwaarde van anonimiteit sprak, omdat hij niet bevoegd om de media te spreken was.

De belofte van de ogen scrollen klinkt prachtig. Het probleem: Ik kon niet mijn scepsis bevatten. Een paar open vragen

Deze vragen zijn grotendeels er omdat Samsung is een onbekende als het gaat om software. Tuurlijk, Samsung’s Android kan beter zijn dan Google’s zijn. De Galaxy Note heeft een aantal handige handschriftherkenning software. Aan de andere kant, er is buggy Smart TV-software. Voor zakelijk gebruik, Samsung heeft SAFE, die is ontworpen om Android veiliger voor zakelijk gebruik, en Knox te maken, software die bedrijven en consumenten toepassingen firewalls. Maar Samsung is een hardware-bedrijf in de eerste plaats. Het bedrijf is over apparaten, schermen en chips.

Ook; Samsung Galaxy S4 en Knox: iPhone versus Android net weer spannend; MWC 2013: Samsung’s Knox systeem houdt BYOD strijd om BlackBerry; Special Galaxy S III biedt bedrijven SAFE Android

Een deel van potentiële software perceptie probleem Samsung’s draait om Android. Android draagt ​​de software dag voor Samsung, die voegt zijn eigen functies om uniek te zijn.

Mocht Samsung nagel het oog scrollen, zal het een belangrijke software-functie in de dop te hebben. Als Samsung’s nieuwe functie bommen, het nadeel is echter beperkt: Veel mensen zullen het gewoon zien als een hardware-speler. Als Samsung’s recente momentum en financiële resultaten laten zien, dat een dominante hardware speler heeft zijn voordelen. Echter, software – en Samsung’s vaardigheid met het – zal bepalen of het bedrijf dominant kan blijven.

Barclays-analist SC Bae merkt op dat Samsung’s eye scrollen applicatie is slechts een onderdeel van een bredere duw in software.

Een van de duidelijke indrukken die we kregen tijdens de MWC 2013 was dat productdifferentiatie door middel van alleen hardware niet zo effectief zou kunnen zijn zoals het is. Hoewel we nog wat hiaten tussen de fabrikanten gevonden in termen van de afwerking, konden we niet veel verschillen tussen de spelers te zien. Aan de andere kant, kregen we de indruk dat de eerste tier spelers duidelijk hun focus migreren naar software / user experience en synergieën met andere apparaten. Wij geloven dat productdifferentiatie op software / user experience is effectiever en duurzaam, omdat de software is moeilijker te kopiëren dan de hardware en het heeft schaalvoordelen.

Meer

Review: Romoss draagbare laadstation voor bedrijven die willen hun klanten tevreden

BYOD-gebruikers: Do not mess with iOS of Android 10 Nougat bèta’s

Kunnen we komen tot een betere, efficiëntere digitale werkplek?

Chromebooks zijn de nieuwe “het werkt gewoon” platform

Samsung streeft B2B tot kwartaal van biz in 2020; Samsung inzetten op product, biz diversiteit, Apple moet Samsung momentum tegen te gaan, zegt analist; Samsung Android: Beter dan Google’s Android, Samsung Galaxy Note 2: Groot genoeg om de moeite waard zijn

Mobiliteit; Review: Romoss draagbare laadstation voor bedrijven die willen hun klanten tevreden, Bring Your Own Device; BYOD-gebruikers: Do not mess with iOS of Android 10 Nougat bèta’s, Cloud, we kunnen komen tot een betere, efficiëntere digitale werkplek? Hardware; Chromebooks zijn de nieuwe “het werkt gewoon” platform