SAP Ports Eerste HANA-Based Consumer Mobile App voor Android in slechts 5 weken

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

De oude SAP zou nooit in staat zijn om apps te zetten in een kwestie van weken zijn geweest, zowel voor klanten (via het Rapid Deployment Solutions Group) – of voor zichzelf.

Als Captain Kirk zou hebben adlibbed, dit is niet SAP van je vader.

Eerder dit voorjaar, SAP haar eerste HANA-gebaseerde mobiele consument app, herinnert Plus.

Memoreert Plus heeft meer dan 10.000 voedsel, geneesmiddelen en speelgoed waarschuwingen om bezorgde ouders sinds de release uitgebracht.

SAP’s in-house ontwikkelaars gebruikt de populaire HTML5 app ontwikkelingskader, PhoneGap, van Adobe Systems Inc., om dit te bereiken.

PhoneGap, zoals je misschien weet, was een van de drie kaders die SAP kondigde in april zou worden geïntegreerd met mobiele platformen van SAP. Sencha en Appcelerator zijn de twee anderen.

PhoneGap is beroemd om zijn gemak van de ontwikkeling. Een YouTube-video door SAP mentor John Moy toont een PhoneGap app wordt gebouwd in slechts 5 minuten.

In ons geval duurde het SAP vijf weken de tijd om de haven van de app geschreven in de moedertaal van Objective code iOS C naar HTML5-gebaseerde code die kan draaien op Android-apparaten met behulp van PhoneGap.

Dat nog indrukwekkend, gezien de vereiste vertalingen, evenals de complexiteit van de gegevens wijst Plus steunt op.

Herinnert Plus is gebaseerd op gegevens van vier verschillende Amerikaanse overheidsinstanties die worden opgeslagen en getrokken uit de snelle SAP HANA-gegevens platform.

Download de Android-versie van herinnert Plus van Google Play hier, of stuur de link naar je ouders vrienden.

Als u wilt de mensen te ontmoeten achter herinnert Plus, vinden ze op de SAPPHIRE NOW conferentie in Orlando volgende week. Zij zal op de Mobility Campus geven van demo’s, spreken op microforums en praten met beïnvloeders en eventuele andere geïnteresseerde aanwezigen.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro