Schooldistrict CIO legt schakelaar op Tegile Systems

Jeremy Heide, CIO van Brighton Colorado school district 27J, was zo vriendelijk om de wijk de keuze van een Tegile Systems opslagoplossing expain over een HP P6300 Enterprise Virtual Array om een ​​VDI-uitrol te ondersteunen. Bedankt dat u de tijd om uit te leggen wat er gebeurd is en een beetje over de keuze om te gaan met Tegile Systems Jeremy.

Jeremy Heide, CIO van School District 27J in Brighton, Colorado.

De missie van School District 27J, met de steun van de familie en de gemeenschap, is ervoor te zorgen dat alle studenten hebben de kennis, vaardigheden en attitudes die nodig zijn voor de huidige en toekomstige competentie en succes.

Overtuigingen die de missie te ondersteunen en dienen als basis voor de algemene leerresultaten zijn

De wijk lanceerde zijn VDI-omgeving met een 100-desktop pilot-programma met de verwachting dat het later zou schalen naar 800 desktops aan de eerste van een drie-fase uitrol te voltooien.

Hebben gehad ervaring met een virtuele SAN serveromgeving voordat we ontworpen en een architectuur met een HP P6300 Enterprise Virtual Array geïmplementeerd. Omdat het systeem live gegaan op de eerste dag van het schooljaar, de resulterende boot storm van leraren inloggen crashte de backend van de infrastructuur.

Een VMware consultant die ter plaatse was voor de lancering deed wat whiteboard berekeningen waaruit bleek dat de HP SAN was ondermaats en eigenlijk was niet van plan om te werken.

We hadden oorspronkelijk installeerde een HP P6300 Enterprise Virtual Array dat crashte. Mijn medewerkers en ik begon te kijken naar andere opties voor opslag die snel de hardwarestoring ze hadden meegemaakt kon overwinnen.

Een optie was om te proberen om meer IOPS door het invoegen van een lade van solid-state drives in de EVA, maar dat ging HP nemen 30 dagen te leveren en de wijk hulp nodig had eerder vroeger dan later.

We hebben ook gekeken naar producten van Dell en Nexsan alvorens een ‘sprong van het geloof’ en vertrouwen een oplossing van Tegile Systems om de problemen zij werden geconfronteerd te overwinnen.

Tegile kwam naar buiten en keek naar wat we hadden, beoordeeld onze behoeften in het tijdsbestek we hadden en een oplossing in het midden van een storing geïmplementeerd. Ze werkte samen met de VMware ingenieur die ons hielp om een ​​opslagsysteem dat onze unieke uitdagingen aanpakt ontwerpen en was in staat om de Zebi oplossing binnen een week van ons plaatsen van de bestelling te leveren.

School District 27J momenteel is gebruik te maken van twee Zebi units voor twee zwembaden tot 866 virtuele desktops ondersteunen. Desktop levertijden die in eerste instantie werden gemeten in uren op het HP-systeem nu slechts 14 seconden met Tegile. Met de ingebouwde compressie en deduplicatie features, de school district was in staat om de 25 TB aan opslagruimte om hun Zebi serie geschreven door 90% terug te brengen tot slechts 2,5 TB. En de eenheden ‘prestatieverbeteringen hebben overtuigd personeel dat zij met succes hun 3-jarenplan kan versnellen voor het aanbieden van VDI van leraren om bibliotheken aan studenten.

Het nemen van de conservatieve disk array aanpak van een groot bedrijf als HP zeker niet werkte. Tegile kwam naar buiten en keek naar wat we hadden, beoordeeld onze behoeften in het tijdsbestek we hadden en een oplossing in het midden van een storing geïmplementeerd. Ze werkte samen met de VMware ingenieur die ons hielp om een ​​opslagsysteem dat onze unieke uitdagingen aanpakt ontwerpen en was in staat om de oplossing binnen een week van ons plaatsen van de bestelling te leveren. Dit is waar het werken met een kleinere, toegewijde leverancier met innovatieve technologie uitblinkt.

Schakelen je manier van denken om een ​​nieuwe aanpak zal het verschil maken.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Alle studenten kunnen leren;. Succes leidt tot succes;. Scholen met steun van de gemeenschap het beheer van de voorwaarden voor succes.

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Gelieve stel jezelf voor en uw organisatie

Wat deed je dat nodig dit soort technologie?

Welke producten heb je overwegen alvorens een keuze te maken?

Waarom heb je dit product kiezen?

Welke tastbare voordelen heb je ontvangen door het gebruik van dit product?

Welk advies zou je anderen met soortgelijke omstandigheden te bieden?