Seagate GoFlex Slim

Als u op zoek bent naar een handige en flexibele externe USB harde schijf, heeft Seagate zopas wat het beweert is de dunste beschikbaar: de GoFlex Slim.

Op slechts 9 mm dik en (voor mensen met een lang genoeg herinneringen) ongeveer dezelfde footprint als een PalmPilot PDA (zie hieronder), de 160g GoFlex Slim’s ingetogen geanodiseerd chassis is voorzien van een 2,5 inch. harde schijf spinnen bij 7.200 rpm. De 320GB-eenheid in ons bezit kost £ 79,99 (incl. BTW).

De afneembare interface-adapter aan de achterkant van het station is een USB 3.0-apparaat, het geven van een theoretische overdrachtssnelheid ongeveer tien keer die van USB 2.0, waarmee het is backwards compatible. De schijf wordt geleverd met een 46cm (18in.) USB 3.0-kabel, evenals back-upsoftware (met encryptie) voorgeladen op de drive.

U kunt de GoFlex Slim te gebruiken met Windows (XP of hoger) of Mac (OS X 10.5.8 of hoger) systemen – een NTFS-driver voor Mac is ook voorgeladen.

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Hands-on met de Plantronics BackBeat GO 3 en Voyager 5200 headsets: Perfect voor de nieuwe Apple iPhone

Mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi te bellen ervaring, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, mobiliteit, Hands-on met de Plantronics BackBeat GO 3 en Voyager 5200 headsets: perfect voor de nieuwe Apple iPhone