ServiceNow koopt cybersecurity startup BrightPoint Beveiliging

ServiceNow heeft cyberveiligheid startup BrightPoint Veiligheid verworven als het eruit ziet om zijn eigen portfolio van cloud security uit te breiden. Precieze voorwaarden van de all-in contanten deal werden niet bekendgemaakt, maar ServiceNow zei dat het zal meer details van de transactie onthullen in haar volgende driemaandelijks financieel verslag.

BrightPoint in 2011 opgericht door een voormalige CSO van Merrill Lynch, biedt bedrijven een gedistribueerde analytics aanpak van cybersecurity preventie en opsporing. Het verkooppraatje is dat het kan helpen bij klanten inzicht in het niveau van een aanval en hoe op te treden tegen het.

De San Mateo, Californië gevestigde startup vroeger bekend als Vorstack totdat hij zijn naam veranderd ongeveer een jaar geleden.

Zoals voor ServiceNow, het IT-management services bedrijf is voornemens om BrightPoint gebruiken om versterken van de veiligheidsoperaties platform is uitgebracht in februari. ServiceNow zei BrightPoint’s technologie zal het platform te bieden aan gebruikers in staat “gecontroleerde delen van informatie snel te prioriteren en beter herstellen bedreigingen.”

Deze overname versterkt engagement ServiceNow om de kloof tussen IT-activiteiten en veiligheid “, aldus Sean Convery, VP en GM van Veiligheid voor ServiceNow.” BrightPoint zal de aangesloten ervaring die ServiceNow gebruikers hebben over de veiligheid van processen en teams verder te differentiëren.

De overname gaat door een al drukke M & A seizoen in Silicon Valley. In april, ServiceNow verworven cloud management software startup ITapp. Met die deal, ServiceNow gericht op de kern platform met ITapp’s cloud brokerage en IT-service delivery functies voor publieke, private en hybride clouds versterken.

Gisteren, customer experience en marketing cloud provider Marketo werd overgenomen door private equity firma Vista Equity Partners in een deal ter waarde van ongeveer $ 1790000000.

Toen eerder deze ochtend, wolk kolos Salesforce plannen aangekondigd om Demandware te nemen voor $ 2800000000 in een deal ontworpen om het bereik van de firma in de e-commerce markt uit te breiden.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie