Shared services helpen arme teams: AFL

Het verstrekken van shared services voor armlastige Australian Football League (AFL) clubs is zo ongeveer het waarborgen van een level playing field tussen hen en de meer welvarende clubs, volgens AFL IT-manager Andrew Young.

(Patrick Ryder afbeelding door AndyeMcee, CC BY-SA 2.0)

Het uiteindelijke doel van shared services … is om een ​​gelijk speelveld te bieden, “Young vertelde zijn Gartner Symposium publiek in Sydney vandaag.” In voorkomend geval, de club … beschikt over een eigen IT-winkel. Zodat ze hun eigen IT-mensen zou kunnen hebben, kunnen ze hun eigen voetbal technologie mensen. Het hangt af van de middelen en de rijkdom beschikbaar zijn voor de club.

“Waar de club kiest om niet over een IT-functie, nemen we aan deze functie en we bieden hen shared services of hosted oplossingen”, voegde hij eraan toe.

De AFL herbergt momenteel payroll services voor 14 van de 18 clubs, en financiering voor 12 teams. Young zei dat de AFL zou ook op de IT-dienstverlening voor twee nieuwe clubs van het spel: de Gold Coast Suns en de Greater Western Sydney Giants als onderdeel van haar gehoste services.

Hosted oplossingen worden geleverd in de vorm van dingen zoals Citrix Xen app en Citrix Xen server en we hebben een groot datacenter in Melbourne. Wij bieden alles wat naar clubs zouden ze ervoor kiezen om te nemen dat aan boord, “zei hij.” De logica daarachter is om de herbelegging te heffen en zorg ervoor dat de clubs zich concentreren op wat ze doen en dat groeit het spel, en zich te concentreren op talent en ontwikkeling.

Op het veld, Young zei dat het duurde twee tot drie uur per wedstrijd om het opzetten van de IT bij elk stadion.

Stadions zijn niet ontworpen om IT-winkels zijn, ik kan u vertellen dat, “zei hij.” Gemiddeld heb je ongeveer 15 tot 20 computers in dozen coaches ‘, en ze zijn allemaal mixed – half Mac, half-pc’s en wij hebben om te proberen om ze te laten werken.

Young heeft gezegd dat de technologie was nu in gebruik in de doos van de coaches ‘die het mogelijk maakt coaches voor de speler bewegingen, statistieken en gezondheid volgen. Ze hebben ook real-time toegang tot de beelden die ze kunnen downloaden op draagbare apparaten en afspelen.

“Dat geeft ons een aantal echte uitdagingen,” zei hij, met berging wordt het grootste probleem. Young heeft gezegd dat een volledig seizoen van de AFL in 1080p HD-video-formaat alleen zou nemen 97 terabyte opslagruimte. Hij zei dat de AFL ook slechts had geërfd 30 jaar game beelden uit het archief dat alle moesten worden gedigitaliseerd.

Bandbreedte was een probleem op de spelen ook, zei Young.

Het 3G-netwerk wordt meestal overbelast door consumenten en fans in het publiek met Twitter-feeds en Facebook-feeds en het downloaden van apps, “zei hij.” [Teams zijn] concurreren met deze bandbreedte.

Hij zet de teams met draagbare 3G-netwerken. “[Met het oog op] bandbreedte en zorg ervoor dat ze hebben de netwerken nodig om deze visie moeten we ervoor zorgen dat alle die infrastructuur is op zijn plaats te brengen, ‘zei hij.

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM

VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft

Wolk, VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven; Cloud, IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM, Data Centers, VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft; Cloud; Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke punten, zwakheden, big picture

Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke en zwakke punten, big picture