Singapore bank investeert $ 10 miljoen in Israëlische crowdfunding platform

United Overseas Bank (UOB) zegt dat het investeert US $ 10 miljoen in Israëlische crowdfunding platform OurCrowd, in een poging om de financiering van het eigen vermogen te verstrekken aan kleine bedrijven en startups in Azië.

Het partnerschap ook gekenmerkt inval OurCrowd ‘s in de regio en zou een impuls aan de FinTech ecosysteem hier opgeeft, UOB zei in een verklaring donderdag.

De Singapore bank zei dat de US $ 10 miljoen fondsen injectie verder zou bieden haar klanten de mogelijkheid om hun beleggingsportefeuille uit te breiden naar OurCrowd de oogst van de bedrijven omvatten.

“Door deze samenwerking, zal innovatieve Aziatische bedrijven met een gedifferentieerde en zeer schaalbare technologische producten en diensten nu toegang tot een andere bron van financiering via OurCrowd het eigen vermogen van crowdfunding platform,” zei UOB. Dit zou Aziatische startups in staat stellen om de bron voor kleinere investeringen uit een groot aantal geaccrediteerde beleggers in ruil voor aandelen of aandelen in hun bedrijf, de bank toegevoegd.

internationaal netwerk investeerder OurCrowd’s bood ook een potentieel platform voor deze startups om in te schepen op hun wereldwijde expansie als zakelijke en productontwikkeling.

UOB hoofd van de groep kanalen en digitalisering, Janet Young, zei dat de bank gericht was op de kleine en middelgrote bedrijven (MKB) markt en was de grootste bank van Singapore voor deze business segment.

Het kan lastig zijn voor kleine bedrijven tot financiering, met name financiering met eigen vermogen te verkrijgen, in de vroege stadia van de groei, “Young gezegd, eraan toevoegend dat de noodzaak om dit aan te pakken en de” connect slimme ideeën met slimme geld “heeft geleid tot het partnerschap met OurCrowd.

OurCrowd oprichter en CEO Jon Medved zei dat de alliantie zou tot doel te koppelen ondernemers met geschikte investeerders en mentoren. Hij voegde toe dat het crowdfunding platform verder beleggers in Azië in staat zou stellen om toegang te krijgen “kwaliteit deal flow” in Israël, Silicon Valley, en andere mondiale markten, terwijl Singapore startups tot wereldwijde ondersteuning van beleggers veilig te stellen.

In augustus vorig jaar, de plaatselijke industrie regulator Monetary Authority of Singapore (MAS) is een nieuw FinTech en innovatie-eenheid om toezicht te houden regelgeving het beleid en de ontwikkeling van strategieën voor het marktsegment. Deze zouden gericht zijn op “het gebruik van technologie en innovatie om de risico’s beter te beheren te vergemakkelijken, het verhogen van efficiëntie en concurrentievermogen te versterken” in de financiële sector van het land, zei MAS.

Onder leiding van chief FinTech officer Sopnendu Mohanty, de business unit bestaat uit een betalingen en technologie-oplossingen office, technologie-infrastructuur op kantoor, en technologische innovatie lab.

MAS in juni 2015 had plannen om opzij te zetten S $ 225.000.000 (US $ 160.600.000) meer dan vijf jaar aan de FinTech ecosysteem ondersteunen aangekondigd. Riep de Financial Sector Technology & Innovation (FSTI) regeling, kan het geld worden gebruikt om innovatiecentra ondersteunen, zoals het opzetten van R & D-laboratoria in Singapore, evenals institutionele niveau en de industrie-brede projecten.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld