Singapore Do-Not-Call register januari 2014 beginnen

Singapore de consument in staat zal zijn om te beginnen met opt-out tegen spam reclame-berichten en telemarketing callls vanaf het begin van volgend jaar.

De Do-Not-Call-register – een essentieel kenmerk van de, onlangs aangenomen Wet Bescherming Persoonsgegevens, – zal vanaf 2 januari 2014 in werking treden, zei Yaacob Ibrahim, minister van Singapore van Communicatie en Informatie.

De bredere eisen de bescherming van persoonsgegevens zullen op 2 juli in werking treden, 2014. Yaacob sprak op de officiële lancering van de Data Protection Commissie Personal (PDPC).

Om ervoor te zorgen dat de DNC register komt zowel consumenten als bedrijven zonder toevoeging van onredelijke kosten en ongemakken om ofwel partijen, de PDPC – belangrijkste autoriteit van Singapore op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, en beheerder en handhaver van de Wbp, zal de lancering van een drie- week lang openbare raadpleging over de DNC register vandaag, “aldus de minister.

Yaacob merkte de openbare raadpleging die gericht zijn om van gedachten over de methoden en eisen voor nummer registratie op het register, alsmede zakelijke operationele regels en de voorgestelde tarieven willen worden gebracht voor deze service.

De DNC register bevat 3 registers: Nee Voice Call, No Tekstberichten en geen faxberichten.

Individuen kunnen kiezen om hun telefoonnummers in een of meer van deze registers registreren voor gratis, en hun toepassingen zullen niet verlopen.

De 3 voorgestelde methoden van in- en uitschrijving zijn

1. IVR’s – Bellen naar een gratis nummer is aangesloten op een volledig geautomatiseerde Interactive Voice Response System

2. SMS – Stuur een SMS-bericht naar een aangewezen nummer

3. Online – Door de DNC register website

plicht om te controleren, want organisaties, zullen ze een te hebben met de DNC register om te bevestigen dat het telefoonnummer dat zij voornemens zijn om te gebruiken voor telemarketing niet wordt vermeld op.

Onder de voorgestelde mechanica, de DNC register, zullen ze nodig hebben om een ​​aanvraag voor een centraal inlogaccount die kunnen zorgen voor 20 subaccounts voor grotere bedrijven. Een eenmalig aanmaken van een account bedrag van S $ 30 (US $ 24) zal worden geheven op elke hoofd- en sub-account.

Om kleine organisaties die misschien niet veel van de telefoonnummers te controleren te helpen, zal elke hoofdaccount worden gegeven 350 gratis nummers om jaarlijks te controleren.

De PDPC zal de uitrol van workshops te helpen onderwijzen en de opbouw van de capabilties van ondernemingen om, te gaan met de nieuwe veranderingen. Deze zullen beginnen juli 2013 op een tweewekelijkse basis voor nu.

Er zal ook de opleiding van samenwerkingen, waar de PDPC zal kijken naar kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) Centers om uit te reiken aan hun leden. Het is ook het verkennen van de integratie van competenties inzake gegevensbescherming in de bestaande opleiding kaders, zoals de Singapore werknemers Skills Qualifications, of de “WSQ” systeem.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

De gegevens die op de openbare raadpleging over de bedrijfsvoering van DNC Registry voor individuen en organisaties is te vinden op haar website.

Volgens Bryan Tan, partner bij advocatenkantoor Pinsent Masons, de officiële datum voor het register lancering zouden bedrijven meer zekerheid te geven bij de voorbereiding van de regelgeving;. Tan gewezen voorafgaand aan de details, had hij het afhandelen; vragen van bedrijven; die was “een groeiend gevoel van urgentie”. De advocaat was ingenomen met de nieuwe maatregelen bijstand en opleiding, zoals hij had het krijgen van feedback dat de hoeveelheid van het openbaar onderwijs en opleiding onvoldoende was geweest.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Operationele details van DNC register

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Welke organisaties moeten doen

Workshops, trainingen samenwerkingen