Singapore slashes de prijzen op 3G-licenties

De regering had ook schoof de deadline voor de high-speed “3G” -diensten in dit kleine eiland natie van vier miljoen te lanceren. Vervoerders hebben nu tot; december 31, 2004, 3G-diensten aan te bieden, in plaats van 31 december 2003.

Overheidsfunctionarissen maakte de veranderingen na de herziening van de opmerkingen van telecommunicatie-aanbieders, waaronder British Telecommunications, die heeft, interesse getoond in deelname aan de veiling.

De opening prijskaartje van $ 85.000.000 werd teruggebracht tot $ 56.000.000.

De evaluatie is dat de marktwaarde van 3G-licenties aanzienlijk is gedaald, “Yeo Cheow Tong, Singapore minister van Communicatie en, Information Technology, zei in een recente toespraak tot de Singapore parlement.

Het nieuws van deze kleine eiland natie is de laatste in een reeks van tegenslagen op draadloze 3G-telefoon service, een technologie waarmee de consument kan krijgen, high-speed internet toegang. Hieruit volgt ook veilingen van soortgelijke licenties in Europa die, terwijl het vergaren van $ 100.000.000.000 voor verschillende overheden, was, beschouwd als een teleurstelling.

Analisten denken dat een dergelijke aankondiging ongebruikelijk is afkomstig uit een Aziatisch land dat van oudsher de race om 3G te bieden heeft geleid. Japanse NTT DoCoMo wordt, naar verwachting de eerste 3G-technologie aan te bieden, met service vanaf mei te zijn.

Draadloze technologieën meestal vooraf volgens de internationale datumgrens – eerste Aziatische, dan gaat het naar Europa en dan Amerika “, aldus Kelly Quinn, een draadloze analist bij Aberdeen Group.

De aankondiging is ook “een realistische beoordeling in Singapore gebaseerd op de stand van de technologie en de staat van de economie”, zegt Alan Reiter, voorzitter van de, Maryland gevestigde adviesbureau Draadloos internet en Mobile Computing.

Hij zei dat het de eerste dat hij hoorde van een land dat het verlagen van de opening eisen bod niveau.

Minister Tong vertelde het parlement de opening biedprijs werd vorig jaar ingesteld, vóór de economische malaise set in de wereld van de technologie sector. Hij zei; ambtenaren ook rekening gehouden met dat analisten zijn begonnen downgrading hun beoordelingen van een aantal van die bedrijven die een bod op de Europese, licenties, twijfelen ze ooit in staat zijn om het geld terug te verdienen.

Het verlagen van de prijzen werd gedaan in de hoop van het houden van belangstelling voor de veiling in leven, zei hij.

Veel grote spelers hebben hun investment grade ratings, verloren “, die zal leiden tot hogere financieringskosten te bouwen van 3G-infrastructuren, Tong vertelde; het parlement.” (It) kan vertragen de uitrol van 3G-netwerken en diensten.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië