Skype for Business readiness service ConnectSolutions gelanceerd

San Francisco gebaseerd UCaaS dienstverlener en Microsoft-partner heeft ConnectSolutions haar pilot-programma gelanceerd. Zij is van plan om te helpen haar klanten inzicht in de nuances van hun netwerkstructuur, voordat Microsoft Skype for Business;. Microsoft

Eerder dit jaar kondigde Microsoft Lync dat de familie Skype had aangesloten en is hernoemd naar Skype for Business.

De user interface is gebaseerd op de bekende functies van Skype met de Lync feature set.

Ondanks de groeiende belangstelling voor Skype for Business en Unified Communications, veel CIO’s zijn terughoudend om te zetten.

Het pilot-programma biedt organisaties met meldingen van het netwerk en de eindgebruiker de bereidheid om de overgang naar Skype for Business te maken.

Deze rapporten schetsen criteria succes, zakelijke doelstellingen en KPI’s, identificeert medewerkers en ambachten een opleidingsplan voor de piloot. De pilot heeft een 60-dagen trial van Skype for Business functionaliteit, waaronder Enterprise Voice.

In aflevering 5 van CxO Talk, Gartner-analist, Mark P. McDonald, presenteert een boeiende en inzichtelijke weergave van social collaboration en relaties tussen IT, de chief marketing officer, en lijnen van het bedrijfsleven.

Door middel van beperkte studies, ingezet in een klein deel van de beroepsbevolking het programma heeft tot doel ervoor te zorgen dat potentiële wegversperringen worden aangepakt voordat het bedrijf-brede implementatie plaatsvindt.

De 60-daags programma bereidt IT voordat een volledige organisatie uitrol.

De pilot-service biedt een migratiepad voor de commerciële en publieke sector organisaties die Skype zetten voor Business met Enterprise Voice volgens het bedrijf.

De 60-daagse betrokkenheid evalueert de voordelen Skype for Business met Enterprise Voice zou brengen voor het bedrijf, terwijl het identificeren van de inzet problemen die moeten worden aangepakt.

“We hebben geleerd van onze ervaring in het implementeren van meer dan 150 Microsoft UC-klanten die bij Enterprise Voice is opgenomen in de inzet, de waarde propositie groeit, maar dat doet de complexiteit”, aldus ConnectSolutions CEO Glen D. Vondrick.

 inhoud

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Oncam wil revolutie ontketenen groep videobellen met nieuwe app; Zes tips om het beste uit van de Skype te krijgen, Elymentz messaging-app helpt MKB telefonie-oplossingen vereenvoudigen; Microsoft koopt Yammer om te slagen in haar maatschappelijke onderneming inspanningen, Hoe de beste videoconferenties hebben

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze