Smartphone doldrums: Tijd om Windows Phone te gaan

Ik ben in een ongebruikelijke positie in dat ik probeer veel mobiele toestel. Ik heb getest en bezat veel smartphones, en ik regelmatig gebruik van Android en iOS. Hoewel beide platforms zijn goed, ben ik steeds meer te vervelen met hen aan de telefoon.

Deze verveling heeft geresulteerd in het inperken van wat ik doe op mijn telefoon. Ik gebruikte om allerlei dingen op welke telefoon was met mij te doen, maar nu heb ik vrijwel alleen gebruik maken van de telefoon voor het bellen en sms’en.

De iPhone en Android-telefoon zijn saai. Ik herinner me dat ik lachte tijdens het gebruik van mijn telefoon, maar vaag.

Die verandering is deels te wijten aan de tablet, aangezien ik meestal een met mij en uitvoeren van de taken die ik gebruikt om te doen op de telefoon. Zelfs zo, als ik niet zo verveeld met de telefoon zou ik waarschijnlijk nog steeds gebruiken voor een aantal van deze taken op de weg.

Nu realiseer ik me hoe verveeld Ik ben met mijn telefoon, ik denk dat het misschien tijd voor een verandering. Dit besef hit me onlangs toen met enkele vrienden in de stad voor TechEd-conferentie van Microsoft. Ik was in de ongebruikelijke positie van wordt omringd door Windows Phones.

Er waren grote en kleine kinderen, kleurrijke enen en saai degenen. Er waren telefoons met camera’s met meer MP dan mijn oude Android-telefoon heeft opslag. Er waren een paar Nokia handsets en een aantal andere merken.

Het zien van al deze Windows Phones me aan het denken, altijd een gevaarlijke situatie. Ik keek naar hun eigenaren te vegen en vegen weg, meestal met een glimlach op hun gezichten. Ik herinner me dat ik lachte tijdens het gebruik van mijn telefoon, maar vaag.

Nu ben ik serieus het controleren van Nokia Lumia Windows Phones. Misschien is een gigantische 1520 met zijn zes-inch scherm zou de een, hoewel ik weet niet of het in alle hoeken en gaten Ik gebruik nu mijn telefoon mee zou passen. Misschien een Windows Phone met een iets kleinere scherm maakt meer zin.

Ik ben helemaal ingebakken in het ecosysteem van Google, in het bijzonder Gmail. Dat is van vitaal belang voor mijn werk en ik zal moeten onderzoeken hoe goed dat werkt nu met Windows Phone. Ik kan de switch, tenzij ik kan blijven mijn bestaande Google-accounts en diensten te gebruiken niet te maken. Als je Gmail met een Windows Phone momenteel gebruik laat me weten hoe goed dat werkt in de reacties hieronder.

Als ik de overstap te maken ik ben er vrij zeker dat ik zal niet meer te vervelen met mijn telefoon, tenminste niet het OS. Windows Phone is radicaal verschillend van iOS en Android, en zal me afleiden van de “gelijkheid” Ik heb de ervaring van de oude stand-by platforms. Tenminste het hoort voor een tijdje.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Zes klikken: Great tips en trucs voor Android; De nieuwe Microsoft: Indrukwekkend snel, 5 top mobiele apps; 10 redenen om een ​​Windows-tablet in plaats van de iPad of Android kopen

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië