Smartphone toezicht op de stijging voor het MKB

De markt voor internet verbonden IP-bewakingscamera’s is snel sneller dan de markt voor traditionele analoge gesloten tv-circuit camera’s (CCTV), een trend als gevolg van een combinatie van groeiende betaalbaarheid, vermogen en, voor een deel, de huidige smartphone cultuur.

De mogelijkheid om op afstand te monitoren en die rechtstreeks regelen IP-bewakingscamera systemen vanaf een mobiel apparaat is nu een belangrijke drawcard en speelt een steeds belangrijkere rol in de besluitvorming ondernemers ‘om te upgraden naar een aangesloten digitale surveillance systeem. Zulke systemen ofwel afzonderlijke camera’s met eigen IP assignations of een IP-gebaseerde opname-eenheid.

Er zijn een heleboel traditionele CCTV-camera’s in gebouwen, maar het IP-systemen zijn sneller dan de traditionele systemen, omdat ze meer kosten-effectief “, aldus D-Link Australië en Nieuw-Zeeland managing director, Graeme Reardon.” Met een IP-systeem, videomateriaal wordt effectief data op het netwerk, en je kunt veel met het te doen dan – te sturen naar een monitor, archiveren, of misschien lopen analytics doorheen.

Reardon zelf heeft direct geprofiteerd van de mogelijkheden afstandsbediening van de surveillance-technologie zijn eigen bedrijf maakt en verkoopt op de lokale markt. Once upon a time, zou hij hebben om uit te rijden om te reageren in persoon, indien een alarm bij de D-Link Sydney kantoor tijdens de nacht werd geactiveerd. Nu, hij is in staat om dingen uit te checken vanuit huis op zijn telefoon.

Wat vroeger echt frustreren mij was dat ik een telefoontje van ons alarm bedrijf zou krijgen op twee in de ochtend, “Reardon vertelde de website. ‘Wat moet ik doen? Ik zou geen idee hebben als het een vals alarm, of als we [hadden een indringer]. Ik zou krijgen in de auto, in het midden van de nacht, en rijden naar het kantoor, meestal door mijzelf. Ik zou lopen, voorlopig af te vragen ‘wat is hier aan de hand?’ het beste er van hopen.

“Met de huidige technologie, ik kan het niet gemakkelijk te controleren. Dit is ondanks het feit dat had, waarschijnlijk ongeveer 12 of 15 aanduidingen in de afgelopen drie jaar. Nu kan ik gewoon vuur van de app op mijn Samsung Note 5, en zien wat er gebeurt op in het kantoor -. in vrijwel elke hoek van het kantoor, gewoon door te kijken naar mijn telefoon, in plaats van uit te gaan in persoon dat is een enorme besparing op het gebied van zorg en veiligheid voor mezelf, en het is een groot pluspunt voor kleine en middelgrote -sized ondernemers, “zei hij.

Met high-definition camera’s in D-Link’s Sydney magazijn, evenals de kleinere front office lokalen geïnstalleerd, Reardon heeft de mogelijkheid om eventuele overlast te spotten relatief snel en gemakkelijk vanaf elke locatie, zolang hij heeft fatsoenlijke draadloze data-dekking. Vanuit zijn perspectief, is dit vermogen dat is het besturen van een groot aantal kleinere bedrijven tot het nemen van de IP-camera-technologie.

Veel IP-based business surveillance systemen hebben de mogelijkheid om te worden gebruikt in combinatie met apps van derden, dankzij de open standaarden, zoals de Open Network Video Interface Forum wereldwijde standaard voor de interface van de fysieke IP-gebaseerd veiligheidsvoorzieningen.

Individuele IP surveillance camera’s hebben de mogelijkheid om te worden bewaakt, gecontroleerd en gemanipuleerd op afstand via een smartphone app. Maar in veel gevallen is het netwerk videorecorder (NVR), waaraan meerdere camera richten hun digitale feeds, dat fungeert als het primaire toegangspunt tot de buitenwereld.

Grotere surveillance systemen met meer dan een half dozijn of zo camera’s gebruiken over het algemeen een NVR voor opslag, terwijl kleinere systemen met slechts een paar camera’s vaak rechtstreeks opnemen op een on-board SD-kaart. Terwijl de grotere systemen van derden analytics software kunnen gebruiken, veel kleinere systemen zijn in staat gebruik te maken van de basis-analytics services gebakken in individuele camera’s.

De meeste IP-camera’s op de markt komen met een vorm van analytics. Het kan iets eenvoudigs als een digitale bewegingsdetector die, wanneer geactiveerd, schakelt de werking van de camera vanuit een lage resolutie, verlaagd chassis per-seconde-instelling om een ​​hogere instelling zijn. Functies zoals deze maken het mogelijk om beeldvorming in stand te houden als dat nodig is, terwijl het maken van het grootste deel van de opslagruimte die nodig is om toezicht beeldmateriaal vast te leggen.

Een van de echt interessante voorbeelden van hoe analytics kan worden gebruikt, is in het verkeer management, “zei Reardon.” Detailhandel, bijvoorbeeld, zou willen controleren en beheren van het verkeer patronen in hun lokalen aan mensen naar bepaalde gebieden waar er speciale zou kunnen zijn biedt.

Een veelheid van functies worden steeds beschikbaar voor bedrijven op het kleinere segment van de markt met de kosten van IP-surveillance systemen naar beneden als de technologie achter hen steeds commoditised. Deze functies omvatten remote zoom en richting controles, automatische instelling schakelt triggers en, natuurlijk, analytics.

Volgens Campbell Letson, general manager van Sydney-gebaseerde enterprise security systeem specialist Perisale Australië, heeft analytics een groot deel van wat bedrijven vragen om bij de uitvoering van surveillance systemen. Met de potentie om te helpen het beheer drukte en te identificeren personen of objecten, analytische software heeft veel te bieden.

Echter, veel bedrijven op het kleinere segment van de markt de neiging om te stribbelen tegen het prijskaartje verbonden aan de meer geavanceerde derde analytics die nu kan worden toegepast op digitale camera feeds. Oplossingen met geavanceerde analyses kan kosten tussen de AU $ 20.000 en AU $ 100.000, volgens Letson.

Terwijl analytics zou kunnen toevoegen aan het prijskaartje van een bewakingssysteem, hebben hardware prijzen in het algemeen gedaald. Maar dit misschien niet altijd een goede zaak zijn. Ondernemers krijgen waar ze voor betalen en volgens Letson, kunnen ze geld besparen op een goedkopere systeem up-front alleen te vinden dat het niet zakelijke behoeften op de lange termijn past bij. Verschillende soorten camera’s passen verschillende toepassingen, en het is gemakkelijk het verkeerd te krijgen.

Een van de manieren om kleinere bedrijven kunnen zich ingesteld om de voordelen van digitale IP-surveillance systemen plukken zonder forking een groot budget is om te kiezen voor een hybride systeem, dat bestaande analoge camera’s en coaxiale bekabeling combineert met een digitale NVR of de controle-eenheid die moet een toegewezen IP-adres en aansluiting voor remote monitoring en controle via mobiele apparaten.

Als je een goede tablet nemen en een afdekking van het toetsenbord op het, het kan op magische wijze concurreren tegen laptops? Samsung hoopt van wel.

In veel gevallen is de NVR die een IP-adres toegewezen en verbonden met internet in plaats van individuele camera’s, zodat de uitvoering van een hybride bewakingssysteem maakt veel zin. Op dezelfde manier kan de bestaande non-IP digitale camera’s worden aangesloten op NVR’s via een bestaand aangedreven Ethernet-netwerk.

Dit is een potentieel waardevolle optie voor veel bedrijven, zoals de bekabeling van een bewakingscamera netwerk vaak meer dan de helft van de kosten van het gehele systeem. Een hybride configuratie opent ook de mogelijkheid om stapsgewijs het upgraden van een systeem na verloop van tijd, één camera per keer, waardoor het meer betaalbaar voor bedrijven op de korte termijn.

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Op deze manier kunnen ondernemers beginnen te profiteren van mobiele toegang mogelijkheden IP surveillance systemen ‘, zoals push e-mail notificaties geactiveerd door bewegingsdetectie, en de toegang tot opgenomen of real-time video streams, zonder te investeren in een volledig systeem.

Terwijl de hybride route is een ideale manier voor bedrijven om gebruik te maken van de nieuwste technologie, Letson suggereert dat ondernemers moeten investeren in adequate bekabeling op een bepaald punt, eerder vroeger dan later, om zichzelf op te stellen voor de toekomst.

Bedrijven op zoek naar camera’s moet de bekabeling en de digitale recorder te upgraden IP, want in een paar jaar, de analytics dat uw apparatuur hefboomwerking zal veel nuttiger en betaalbaar geworden, “zei hij.” Dat is de rechtvaardiging om te verhuizen naar een IP-gebaseerd systeem eerder vroeger dan later, want de analytics wordt meer betaalbaar, kunt u beginnen om het te gebruiken. Maar met de oudere systemen, het is nooit gaat werken.

Hoewel de laatste aangesloten camera systemen geven ondernemers een ongekende hoeveelheid toegang en controle op afstand, kunnen de datastromen die nodig is om deze mogelijkheden te realiseren worden belemmerd door andere factoren – met name, interne netwerk en externe internet bandbreedte beperkingen.

Connected toezicht voor alle budgetten

Een groot deel van het bedrijfsleven voor ons is WAN en enterprise storage, “zei Letson.” Een heel groot deel van de vraag in de MKB-markt wordt gedreven door de behoefte aan toezicht datastromen tussen hoofdkantoren en externe locaties. Tot voor kort gewoon niet mogelijk.

Vanuit het perspectief van Letson’s, de uitrol van de National Broadband Network (NBN) – ondanks de relatief trage upload dat netwerksnelheden – en de groei van “ethernet eerste” aanbod van lokale internet service providers maken de connectiviteit kwestie een gemakkelijkere hindernis voor het MKB te springen over.

Oudere technologie zoals DSL en andere koperen kabel-verbinding op basis van de technologie van oudsher maakte het moeilijk voor bedrijven om de bandbreedte die nodig is om de grote blokken van de datastromen die nodig zijn voor video-surveillance-feeds uploaden garanderen.

Nu, dankzij een combinatie van snellere breedband aanbod, nieuwe camera en NVR-technologie en krachtige compressie technologie, zoals H.264, het verminderen van de noodzaak voor grote brokken van ononderbroken uploaden van gegevens, is het makkelijker voor bedrijven om het gebruik van de afstandsbediening te maken mogelijkheden van de IP surveillance-technologie.

Moet kijken

Een kwestie van bandbreedte

Digitale camera’s worden steeds meer stabiel in hun vermogen om bandbreedte te gebruiken om een ​​minimum te beperken, volgens Sony Australië en Nieuw-Zeeland Video Security Solutions sales en marketing manager, Steve Charles. Sony’s reeks van digitale camera’s, bijvoorbeeld, maakt gebruik van gegevens compressie technologie en heeft uitgebreide controle over zaken als resolutie en het frame-rate te helpen houden de bitsnelheid van de camera of de NVR constant.

U kunt nu het beheer van de bitsnelheid veel beter, “Charles vertelde de website.” Bijvoorbeeld, we hebben camera’s die kunnen worden ingesteld, zodat er beweging wordt gemeld bij volle bitsnelheid, zodat de eindgebruiker kan de hoeveelheid opslagruimte [en bandbreedte te minimaliseren ] vereist.

Terwijl de bandbreedteprobleem wordt langzaam opgelost, wordt het probleem van de enkel worden groter. Zoals met veel van de aangesloten apparaten die het Internet of Things (IoT), IP surveillance apparatuur heeft de potentie om zwakke punten op het gebied van informatiebeveiliging.

“Beveiliging is een veel groter probleem dan wat je zou denken dat het is. Alles is aangesloten op het internet heeft het potentieel om te worden gehackt. Er zijn camera’s op de markt, zelfs in het hogere gedeelte, dat in geen geval een bepaling te hebben voorkomen dat mensen uit het hacken van hen, “zei Charles.

Maar benadrukt dat Sony camera’s hebben allemaal een ‘tier one “security-technologie en certificering op zijn plaats om te voorkomen dat inbreuken, Charles erkent dat, net als bij elke aangesloten apparaat, kunnen er secundaire manieren om iemand om rond veiligheidsmaatregelen en toegang tot een IP te krijgen beveiligingssysteem.

Het beveiligen van netwerken van toezicht

Op hetzelfde moment, Charles waarschuwt dat het niet alleen camera’s met onvoldoende beveiligingstechnologie in de plaats die bedrijven hebben om op te letten, maar ook professionele installateurs zonder de juiste kennis of opleiding van een bewakingssysteem netwerk goed te beveiligen.

Je moet een systeem te ontwerpen om ervoor te zorgen dat er geen crossover met onveilige netwerken, “zei Charles.” Hoe groter het systeem, hoe groter de behoefte aan een netwerk ontworpen door een professional. Meestal, doen problemen zich niet voor de camera, maar uit de installatie.

Installatie problemen opzij, ondernemers moeten ervoor zorgen dat hun IP-surveillance systemen hebben hetzelfde niveau van wachtwoordbeveiliging en gedifferentieerde toegangsrechten regime als elk ander aangesloten business systeem, volgens Paul Sims, nationale sales manager van veiligheid, video en toegangscontrole systeem integrator JD Security.

Werk uw wachtwoord en toegang tot het systeem te beperken “, zegt Sims.” Als het personeel komen en gaan, uw wachtwoord wijzigen. Je moet het veranderen vaak toch.

De zeer ding dat IP-surveillance systemen zoals een drawcard zorgt voor SMB-eigenaren – de mogelijkheid om toegang te krijgen en op afstand te bedienen hen vanaf een mobiel apparaat – kan ook openstellen potentiële kwetsbaarheden. Met dit in het achterhoofd, Sims adviseert ondernemers houden het aantal mensen met mobiele toegang tot bewakingssystemen tot een minimum beperkt om de kans op endpoint inbreuken te verminderen.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen