Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Als eigenaar van een MacBook, heb ik wennen uitgegroeid tot het feit dat het niet lang zal duren voordat de kabel op het netsnoer begint te rafelen, en zodra dat is gebeurd, het is slechts een kwestie van tijd voordat ik geef Apple een ander $ 80 een oplader.

Nou, voorkomen is beter dan genezen, dus ik heb het nemen van stappen om het probleem te voorkomen, in plaats van het omgaan met dit nadat deze is begonnen. En maak je geen zorgen, dit is niet specifiek voor de MacBook – dit zal werken op alle merken van de laptop netsnoeren.

Dit werkt ook voor de smartphone of laptop stroomkabels. Ik weet het, omdat ik dit op de zwakste van de zwakke lader kabels hebben getest – de Apple Lightning-kabel.

Ik heb geëxperimenteerd met een aantal technieken in de afgelopen maanden, en de beste die ik heb komen met de behoeften van slechts twee dingen: een pakje Sugru en een paar kleine kabelbinders.

Niet gehoord van Sugru? Het is een kneedbaar lijm gemaakt van polysiloxaan (siliconenkit) en talk. Het zet in een duurzame, waterdichte siliconen rubber in ongeveer 24 uur, en het is stabiel tussen -50 ° C (-58 ° F) tot + 180 ° C (356 ° F).

Hier is wat ik doe

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Ultradunne notebooks Windows 10, 13-inch converteerbare Chromebook, en de eerste gebogen scherm laptop van Acer gelanceerd

Hier ziet u hoe oplaadbare batterijen te maken voor de komende jaren, Hoe de wachtrij te springen en te downloaden Android 7.0 Nougat nu, hier is de reden waarom de koptelefoonaansluiting bijna uitgestorven in tien jaar zal zijn; Nieuwe iPads komen, zegt rapport, maar ‘revolutionaire’ nieuwe iPads won ‘t komen tot 2018

Mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, Laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare Hardware; Ultra-slim Windows 10 notebooks, 13-inch converteerbare Chromebook, en de eerste gebogen scherm laptop gelanceerd door Acer