Soundlazer VR speaker omringt u met een virtuele wolk van geluid

De meeste luidsprekers zijn ontworpen om het geluid zo ver en hard mogelijk te gooien. Echter, de Soundlazer VR speaker ontworpen om u een meeslepende ervaring te geven recht op uw bureau.

Richard Haberkern, oprichter en bedenker van Soundlazer, denkt je moet denken van de luidspreker als een organisch, drijvende persoonlijke wolk van geluid. (Soundlazer)

De VR spreker is een evolutie van Soundlazer vroege parametrische luidspreker, die ultrasone draaggolven gebruikt om audio aan luisteraars te zenden in een gefocusseerde bundel van geluid. De nieuwe versie maakt gebruik van vlakke wave technologie om balk geluid bij de oren van de luisteraar.

Parametrische speakers werken als laserstralen. Geluid wordt gericht op een hoge intensiteit in een relatief klein gebied. Twee mensen kunnen slechts enkele voeten uit elkaar staan ​​van elkaar, en slechts één van hen de geluidsgolven afkomstig van de parametrische audiobron horen.

Soundlazer VR gebruikt vlakke wave technologie audio om luisteraars te zenden. De bundel van stereo geluid van de flat-panel serie levert een high-fidelity ervaring. De frequentierespons is over de volle breedte (150 Hz tot 20 kHz).

Deze virtuele geluid is in een bolvormig gebied direct onder de opknoping Soundlazer VR, met geluid dat is meer dan vier keer luider dan overal elders in de kamer.

Het vermogen wordt geleverd via de stalen hangende kabels. Geen draden zichtbaar zijn, waarbij werknemers een geeky manier om muziek op hun bureau te luisteren zonder anderen te storen in de kamer geeft.

De eerste Soundlazer project werd gefinancierd met succes op Kickstarter in 2012, met een verdere succesvolle ronde van de financiering voor Soundlazer Snap in 2015. De Soundlazer VR heeft al haar Kickstarter doelstellingen ingegooid.

Richard Haberkern, oprichter en bedenker van Soundlazer, denkt je moet denken van de luidspreker als een organisch, drijvende persoonlijke wolk van geluid.

Hij zegt dat wanneer je zitten onder het apparaat, geluid blijkt uit overal om je heen te komen.

Met Soundlazer VR, zult u in staat om uw collega’s te negeren wanneer ze tot u spreken, met een zeer geldig excuus.

de website en elaptopcomputer.com putten uit hun gemeenschap van C-level executives en zakelijke denkers te voorspellen waar de zakelijke technologie wordt geleid.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple echt heeft de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen