South Ayrshire op glasvezel toegang vanaf H2O krijgen

Landelijke steden in het zuid-westen Schotse gebied van South Ayrshire zal glasvezel gebaseerde volgende generatie breedband toegang hebben tot krijgen binnen enkele maanden, door middel van H2O Networks.

H2O Networks, dat deel uitmaakt van de i3 Groep, is het bedrijf achter de vezel uitrol in Bournemouth. Het bedrijf maakt gebruik van kant-en-klare kanalen, zoals riolering in plaats van het opgraven van wegen. H2O kondigde haar plannen voor South Ayrshire op dinsdag.

De South Ayrshire uitrol zal beginnen met een ‘Fibrezone’ wordt gebouwd in het centrum van Ayr. H2O zei dat er een mogelijkheid tot uitbreiding van deze Fibrezone naar andere steden in het gebied, waaronder Troon en Prestwick. Twintig Fibrezones zal worden gebouwd in het Verenigd Koninkrijk in de komende jaren, H2O zei, met de Zuid-Ayrshire inzet steeds operationeel in het eerste kwartaal van 2010.

Overwegende dat de koper-breedband biedt over het algemeen snelheden tot 8 Mbps of, in sommige steden, 24 Mbps, glasvezel access kan snelheden tot 100 Mbps te bieden.

Het voordeel van een glasvezelnetwerk voor de gemeente is nog nooit betrokken geweest “, zei South Ayrshire Raad ICT strategy officer Gordon Muir in een verklaring.” Echter, de kosten die gepaard gaan met hen heeft ertoe geleid dat, tot nu toe, het project is geweest in de wacht gezet.

Aansluiten op de Fibrezone moet ons in staat stellen om toekomstige uitgaven beter te plannen door het brengen van de kosten van de installatie binnen het budget en het aanbieden van vaste kosten, ongeacht wat extra capaciteit nodig is, in de komende 10 jaar.

H2O’s Fibrezone en Fibrecity – de naam die aan implementaties in grotere steden zoals Bournemouth – initiatieven staan ​​los van de grootschalige, vooral stedelijke gerichte vezel uitrol dat BT zegt zal aansluiten 10 miljoen woningen in 2012.

Landelijke gebieden in het Verenigd Koninkrijk zijn vaak niet in staat om breedband te krijgen tegen een redelijke snelheid, vooral omdat private bedrijven zeggen dat de kosten van de uitrol van de infrastructuur in gebieden met een lage bevolkingsdichtheid verafgelegen is te groot om voor het rendement ze kunnen verwachten.

De regering Digital Britain rapport, uitgegeven in juli, riep op tot een minimum downlink snelheid van 2Mbps te zijn op zijn plaats in het hele land in 2012. Het rapport begon ook uit plannen voor een maandelijkse heffing 50p op elke koperen telefoonlijn in het land, te financieren de vezel uitrol naar gebieden van het Verenigd Koninkrijk waar particuliere bedrijven zouden normaliter niet investeren.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen