STEM onderwijs, moeten business schools te worden samengevoegd op de heup

STEM (wetenschap, technologie, techniek, wiskunde) onderwijs en vogue als de Amerikaanse regering en tal van leidinggevenden klagen over het gebrek aan talent en zorgen te maken over de concurrentiepositie van dit land. Ondertussen, business schools blijven churn studenten die auditors, accountants en investment bankers worden.

Het is geen geheim dat de CIO verliest invloed in de hedendaagse zakelijke wereld als andere leidinggevenden krijgen meer controle over de technologie besluitvorming. Kunnen CIO’s transformeren zich van infrastructuur jockeys in digitale symfonie geleiders, of zullen andere leidinggevenden uitgegroeid tot de meest invloedrijke stemmen in tech?

Deze twee onderwijsinstellingen — vinden op de meeste universiteiten — bestaan ​​als silo’s voor decennia. Maar dat het onderwijs als gebruikelijk moet eindigen in een haast. Zoals de meeste van de website lezers weten, de huidige enterprise tech leiders moeten zowel de zakelijke als de informatica kennen. In werkelijkheid is de computer belangrijke wetenschap zal niet CIO vaak geworden als gevolg van een gebrek aan sociale vaardigheden en zakelijke geletterdheid.

Als STEM-programma’s en business schools niet op zijn minst een manier vinden om samen te werken en bruggen ze doen een slechte dienst aan de industrie en hun klanten — bouwen de leerlingen. Die boodschap werd geleverd via een panel deze week op de AACSB International (De Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business) conferentie deze week in Phoenix.

Ik zat in op een paneel dat Brad Jensen, CIO van US Airways inclusief; Munir Mandviwalla, voorzitter en uitvoerend directeur Institute for Business and Information Technology, The Fox School of Business, Temple University, en Michael Goul, professor en voorzitter, Information Systems , WP Carey School of Business, Arizona State University.

Het doel van ons gesprek was aan te geven hoe business schools STEM aanduidingen moeten krijgen. Immers, onderwijsinstellingen nodig hebben om deze business alignment ding naar beneden te krijgen. De logistiek is een beetje onduidelijk, maar er zijn een aantal natuurlijke overlappingen in enterprise IT en business. Bijvoorbeeld, IT-auditors en accountants gaan goed samen. Analytics zal de computer science types te combineren met mensen uit het bedrijfsleven.

Deze dia via Goul en Mandviwalla vertelt het verhaal

Voor de universiteiten, zijn er een aantal echte rendement door het overbruggen van business schools en STEM-programma’s. STEM heeft een aantal overheidsfinanciering achter de rug. Business schools hebben een grotere megafoon en kunnen STEM beter in het gebied te bevorderen.

Hoe dit STEM-meets-business samenwerking werkt aan universiteiten valt nog te bezien. Sommige universiteiten werden reeds gestart en anderen waren geïnteresseerd. Voor nu, hier is een blik op de belangrijkste afhaalrestaurants

verder lezen

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Jensen zei dat een makkelijke oplossing voor bèta en business school samenwerking draaide rond joint degrees. Zo kan je niet genoeg auditors met cybersecurity knowhow te krijgen. Een hardere taak zou zijn met de faculteit om de beurt bij STEM en business schools. Het moeilijkste zou zijn reorganisatie van structuren om STEM en zaken te combineren;. Storytelling is de sleutel. Een paar beheerders opgemerkt dat bèta studenten steeds spreken Engels als tweede taal. Hierdoor communicatie moeilijk. Nuances van het Engels, emotionele intelligentie, sociale vaardigheden en elementaire verhaal vertellen zijn vereist voor eventuele C-level exec. De uitdaging wordt efficiënt leveren van STEM studenten met deze vaardigheden via de vrije kunsten klassen, evenals de zakelijke geletterdheid ze nodig hebben. Immers, zou de schuldenlast met drievoudige majors (communicatie, informatica en business) een tikkeltje belachelijk;. Specialisatie is belangrijk, maar kan te ver gaan. STEM / business studenten moeten veel weten, maar ze kunnen niet overspecialize. Waarom? Ze zullen worden geautomatiseerd op een bepaald punt. Universiteiten moeten een lijn met hun curriculum lopen;. Immigratie zaken. Een aangewezen STEM student kan blijven in de Verenigde Staten langer onder de huidige wetgeving. Jensen zei dat het visum situatie heeft hem gedwongen om talent te verliezen als studenten worden gedwongen om naar huis te gaan.

IEEE: De STEM crisis is een mythe, Chronicle of Higher Education: Waarom STEM Moeten Care About geesteswetenschappen; De Federal 5-jaar STEM Strategisch Plan

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle