Surface RT raakt niet-Microsoft-kanalen in het Verenigd Koninkrijk, te beginnen met John Lewis

De Surface RT is gegaan op verkoop bij Britse winkelketen John Lewis, dagen nadat Microsoft verlaten de strategie van alleen het maken van de tablet beschikbaar is via haar eigen fysieke en online winkels.

Microsoft, bevestigd op dinsdag, dat klanten in de VS en Australië in staat om de Surface RT krijgen via andere retailers zou zijn, en op donderdag John Lewis zei dat hetzelfde zou gebeuren in het Verenigd Koninkrijk.

De tablet, die reeds heeft bewezen het zijn, de meeste populaire Windows 8 of RT-apparaat, gingen op de verkoop in John Lewis online winkel op vrijdag, en het zal de fysieke winkel liggen in het weekend.

De vraag naar Windows 8 computers is fenomenaal met touchscreen modellen leidt de weg, “zei John Lewis koper Matt Leeser in een verklaring.” We zijn toegewijd aan het aanbieden van klanten de allerbeste tablet aanbod beschikbaar is en zijn van mening dat het innovatieve Microsoft Surface is een briljante toevoeging in ons assortiment.

Het lijkt erop dat John Lewis is alleen het dragen van de 32GB en 64GB modellen met de zwarte Touch toetsenbord (£ 479 respectievelijk £ 559). Klanten kunnen de keyboardless model te kopen voor £ 399 direct via Microsoft. Het is niet duidelijk of John Lewis accessoires zal uitvoeren zoals het type dekking en Touch covers in andere kleuren.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

iPad Pro versus MacBook vs. Surface Pro: De prijs, specificatie bake-off; Microsoft om nieuwe Surface garantie, trade-in programma’s toevoegen voor het bedrijfsleven; Lenovo Yoga 900 neemt Surface Boek; Wil je een 1TB Surface Book? Het kost je $ 500 meer dan rivaal MacBook Pro; Surface Pro 4 ziet er geweldig uit, maar dit Surface Pro 3 gebruiker bestelde een Surface Book; 5 Windows 10 hybriden die de Surface Book rivaal; Dell uitdagingen met de nieuwe XPS 12

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

meer Surface