T-Mobile biedt eenvoudige keuze plannen met extra’s voor kleine bedrijven

Ik eerder schreef over de, fantastisch waar ik krijg, met T-Mobile’s nieuwe Simple Choice plannen voor de consument. T-Mobile blijft om dingen te schudden in de draadloze wereld met Simple Choice plannen voor kleine bedrijven, die ook wordt geleverd met meer dan $ 400 in Business Extras.

Ik zie persoonlijk de uitstaande waarde van de nieuwe, eenvoudige keuze plannen, en voor kleine bedrijven, kan deze zelfde besparingen worden gerealiseerd. Het lijkt erop dat dezelfde prijsstructuur voor de consument geldt voor kleine bedrijven. Zoals vermeld in de T-Mobile persbericht

Er zijn geen contracten met T-Mobile, en ze bieden zakelijke flexibiliteit over hoe om te betalen voor apparaten, ofwel met een eenmalige koopsom of zonder rente maandelijkse termijnen.

Een van de uitdagingen voor kleine bedrijven is ondersteunende infrastructuur, en met de Business Extras plan van T-Mobile is het aanbieden van een aantal van die zorgen en de druk wordt in beslag genomen door de aanbieders. De nieuwe Business Extra’s zijn 24/7 support van Geek Squad, Canvas mobiele vormen ondersteuning, WiFi Calling, inclusief smartphone tethering, en er geen kosten voor het inbedrijfstellen.

De fusie met MetroPCS is ook nu compleet, dus er is nog beschikbaar voor kleine bedrijven.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone