T-Mobile introduceert de HTC HD7 en Dell Venue Pro Windows Phone 7 apparaten

Zoals u weet had ik de kans om een ​​paar weken terug te brengen in juli met de Technical Preview van Windows Phone 7 en creëerde mijn Definitive Guide die alle aspecten van deze nieuwe Microsoft mobiele besturingssysteem gedekt. Ik heb een intensieve maand duiken doorgebracht in alle details van Windows Phone 7 als ik mijn boek schrijven en ben zeer vertrouwd met het, waarschijnlijk meer nog dan met een andere mobiele besturingssysteem ik dagelijks gebruik. Dus, als ik kreeg te horen van het nieuws over de komende T-Mobile HTC HD7 Windows Phone 7 begon mijn hart racen en ik kan niet wachten tot het wordt uitgebracht in november en zijn van plan om de eerste in de rij om het op te rapen zijn. Ik had de kans om een ​​paar minuten door te brengen met de HD7 en het is een fantastisch apparaat dat zeker is om goed te doen op T-Mobile. T-Mobile heeft ook aangekondigd dat ze zullen worden het aanbieden van de Dell Venue Pro met Windows Phone 7.

Specificaties en kenmerken van de HTC HD7 onder meer de volgende

De geruchten werden eerder gehoord aangegeven het toestel zou slechts 8GB intern geheugen, dus het is leuk om te zien dat gerucht vals was. Ik begrijp nog steeds niet hoe Nokia nu kan churn out penta-band 3G-apparaten, terwijl anderen de stok met dual en tri-band 3G-radio’s. We zien ook Bluetooth 2.1 in dit apparaat in plaats van Bluetooth 3.0. Hoewel T-Mobile is de uitrol van hun HSPA + netwerk, wordt de nieuwe HD7 niet ondersteunen deze super snelle data snelheden, zoals de T-Mobile G2.

Er is beperkte fabrikant en vervoerder aanpassingen, dank je Apple, zo op de HD7 Netflix, T-Mobile TV (omgedoopt MobiTV abonnementsdienst), TeleNav GPS Navigator zien we, en Slacker Radio voorgeladen op de HD7. Een nieuwe functie Ik heb gelezen over dat geluid heel interessant is T-Mobile Family Room, een nieuwe applicatie exclusief bij T-Mobile dat helpt gezinnen in contact te blijven en het beheer van hun drukke leven. Klanten kunnen een notitie te schrijven op een virtuele schoolbord en voeg gedeelde agenda’s voor hun Familiekamer groep borrels te coördineren. Het delen van foto’s en de interactie is eenvoudig, met real-time meldingen waarschuwen gebruikers wanneer een familielid posts voor elk wat wils te zien.

Kortom, het lijkt erop dat de hardware van de HD7 is een beetje minder dan de hoogste end toestellen die vandaag beschikbaar zijn, maar het is meer dan voldoende om Windows Phone 7 draaien en als T-Mobile lanceert medio november voor de typische $ 199 smartphone prijs dan moet het goed te doen.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

4,3 inch capacitive touchscreen display; Qualcomm 1 GHz Snapdragon processor, Quad-band GSM, dual-band UMTS / HSPA, 802.11 b / g / n WiFi, Bluetooth 2.1 met EDR, 16 GB intern Flash geheugen, Geïntegreerde A-GPS-ontvanger, 5 megapixel camera met dubbele LED-flitser, geïntegreerde kickstand rond de camera module; Afmetingen van 4,8 x 2,7 x 0,44 inch en 5,71 ounces

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro