T-Mobile kondigt eerste LTE Google Nexus 9, $ 100 onbeperkt alles business plan

(T-Mobile), Google lanceerde de enige WiFi-model van de Nexus 9, zie mijn volledige beoordeling, begin november en deze week T-Mobile kondigde ze de eerste LTE-versie nu beschikbaar voor $ 599,76.

De LTE Google Nexus 9, gemaakt door HTC, kan komen aan andere vervoerders uiteindelijk, maar T-Mobile is de enige plek om er een te kopen op dit moment. Dit model van de Nexus 9 is gelijk aan de WiFi versie met de toevoeging van LTE ondersteuning. Dat betekent dat het beschikt over een 8,9 inch scherm, front-facing stereo speakers, Android 5.0 Lollipop, en een 64-bits NVIDIA Tegra K1-processor.

de website neemt een terugblik op allerbeste tech verhalen en kenmerken van 2014.

T-Mobile kondigde ook nieuwe low-cost onbeperkt alles bedrijfsleven en familie plannen deze week. U kunt zich aanmelden voor twee business lines met onbeperkt 4G LTE data, telefoongesprekken en tekst voor slechts $ 100. Extra medewerkers zijn $ 40 voor hetzelfde niveau van dekking, tot zoveel lijnen als u nodig heeft voor uw bedrijf.

T-Mobile kondigde ook een nieuwe kleine business plan voor degenen die niet onbeperkt data nodig hebben. Bedrijven kunnen zich aanmelden voor vier lijnen voor $ 100 met 2,5 GB aan gegevens per lijn. Dit plan opties zijn nu beschikbaar voor een beperkte tijd. T-Mobile stelt dat er geen vervaldatum van het plan zodra u zich aanmeldt, zodat te krijgen op het plan dat u nodig hebt nu voordat het te laat is.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone