T-Mobile nu uitdagende traditionele bankdiensten met Mobile Money

Gezien de uitgesproken karakter van T-Mobile CEO John Legere je hebt geen twijfel allemaal gehoord over hun, Uncarrier; initiatieven. We zien nu T-Mobile zich voorbij draadloze service met hun focus op de klant door middel van hun nieuwe Mobile Money prepaid bankpas en bijbehorende bancaire diensten.

Dat klopt, kunt u het opzetten van je directe storting, een bezoek meer dan 42.000 geldautomaten gratis geldopnames, maken vergoeding aankopen, en zelfs hebben uw belastingteruggaaf afgezet op je T-Mobile prepaid Visa card. T-Mobile is niet steeds een bank, maar ze zijn het aanbieden van een aantal diensten die consumenten traditioneel gebruik maken van een bank met geen of zeer beperkte vergoedingen.

Hun ondersteund ATM-netwerk ziet er vrij uitgebreid met 50 locaties binnen slechts 7 mijl van mijn postcode te zijn. U kunt ook uit contant geld via retailers, net zoals je kunt nu met uw bank debit card. Wees voorzichtig met het gebruik ervan voor gas hoewel als handelaren kunnen proberen om transacties preauthorize aan de pomp tot $ 125.

Terwijl je hoeft niet naar een T-Mobile klant te zijn om te profiteren van deze nieuwe Mobile Money dienst, als je geen klant kan u een vrij aanzienlijke kosten maken voor het kopen van de kaart, herladen, en het opnemen van geld bij geldautomaten. Het is een prepaid debit card al dus geen credit check is nodig voor mensen met een krediet problemen. U zult geld moeten worden gestort om een ​​back-up van de kaart, maar het kan een goede manier om geld te verdienen beheerd door studenten zijn.

In aanvulling op de pinpas, kunt u hun nieuwe Mobile Money app op een iPhone of Android-smartphone om foto’s van de controles te nemen om te storten op uw rekening, rekeningen te betalen, fondsen toe te voegen, uw account te bekijken, geld overmaken, en vind geldautomaten.

T-Mobile verklaarde ze zijn niet nieuw voor personal finance zoals ze zijn het faciliteren van renteloze smartphone financieringsmogelijkheden voor hun klanten voor bepaalde tijd. Ik gebruik deze diensten als een manier om de pijn van een enorme up-front fee voor de volle prijs smartphones te verlichten.

Ik heb een uitstekende mobiele service via USAA Federal Savings Bank, een bank setup voor militaire leden, en zal niet persoonlijk gebruik maken van deze nieuwe T-Mobile-service, ook al ben ik een T-Mobile klant. Toch is het interessant om te zien T-Mobile het nemen van hun ‘klant is koning’ filosofie in het gebied van het beheer van geld.

Deze nieuwe T-Mobile prepaid debit cards zal beschikbaar zijn in de deelnemende T-Mobile retail locaties vanaf vandaag zijn. Vanaf februari zullen ze beschikbaar zijn in Safeway-winkels in de Verenigde Staten.

 verhalen

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

CES 2014: T-Mobile biedt gezinnen een Get Out of Jail Gratis kaart, lanceert snelste LTE in de VS, T-Mobile’s nieuwe Simple Choice plannen gesneden mijn maandelijkse 5-lijnenplan met $ 80; T-Mobile kondigt nieuwe JUMP! halfjaarlijkse programma upgraden, T-Mobile niet-subsidie ​​strategie stopt de $ 20 / maand carrier scam, T-Mobile USA doodt traditionele cel contracten abonnee boost bod

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone