Tableau vereenvoudigt visualisatie voor marktonderzoeksbureau

Hoewel ik (net als de meeste andere journalisten en marketing types) gebruik maken van een zeer specifieke filter te klein-zakelijke technologie plaatsen overwegen, leerde ik al lang geleden dat het veel meer illustratief te overwegen wat een bedrijf eigenlijk doet met de software of hardware in kwestie dan zorgen te maken over hoeveel werknemers op de loonlijst staan.

Case in point: Op papier, twee-persoons marketingstrategie bedrijf Publiek Audit, lijkt niet de klassieke vooruitzicht voor een big data analytics leverancier als Tableau Software. Maar door een noodlanding op water spreadsheets en het gebruik van Tableau haar onderzoeksprogramma voor klanten zichtbaar te maken, heeft het bedrijf drastisch gereviseerd zijn hele business model. Niet alleen is het in staat om rond veel sneller draaien werken, daadwerkelijk in staat om de prijs te verlagen.

de website en elaptopcomputer.com hebben samengewerkt aan een serie over hoe kleine bedrijven IT kunnen gebruiken als een katalysator aan de macht innovatie en efficiëntie. We hebben origineel onderzoek, advies, case studies, een gratis ebook, en nog veel meer.

Ik gebruikte om ten minste 20 uur doorbrengen in Excel gebouw tafels voordat ik terug kon stappen en zien wat de data was ons te vertellen “, zegt Susan Baier, oprichter en voorzitter, het schatten van de gemiddelde doorlooptijd voor een 100-vraag segmentatie project gemakkelijk drie weken . “Nu kunnen we visualiseren en presenteren aan een klant binnen drie dagen, als we echt willen.

In werkelijkheid, Publiek Audit graag minimaal een week met de gegevens zijn gemiddelde is ongeveer acht weken. Maar haar vermogen om het onderzoek sneller te analyseren geïnspireerd Baier om haar prijzen te verlagen tot ongeveer een derde oude niveau ($ 10.000 tegenover $ 30.000). Die op hun beurt, heeft bijgedragen aan het trok kleinere klanten die nog niet eerder zijn diensten konden veroorloven: het is nu in staat om op vijf keer het werk over te nemen.

Een ander voordeel: Als klanten vragen tijdens presentaties te stellen, het team is in staat om ze te beantwoorden tijdens de vergadering. “Het is een betere ervaring voor klanten,” zei ze.

Er was een leercurve, maar Baier kon vinden en huren een expert in de Tableau gemeenschap die hielp haar te trainen en uit te bouwen analytics templates ze kan toepassen op de gegevens Audient Audit verzamelt.

Na een gratis proefperiode, prijzen voor de desktop software (en dat is wat Baier gebruikt) begint bij $ 999 per gebruiker voor de personal edition (plus ondersteuning). Die versie accepteert gegevens uit Microsoft Access, Excel, tekstbestanden, of Azure Marketplace DataMarket. Naar andere bronnen te ondersteunen, moet u de professionele editie, geprijsd op $ 1999 per gebruiker.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen