Tablet promoties in overvloed: Is wanhoop instelling in?

Ligt het aan mij of is de strijd om u te overtuigen om een ​​tablet voor de vakantie escalerende kopen?

De meeste indicatoren na Black Friday merkte op dat Apple’s iPad bleek goed te verkopen. En misschien andere tablets deed het goed na een eerste pop. Maar te oordelen naar een inbox van de tablet promoties en afwaarderingen ik vraag me af of er is een aantal serieuze kopers vermoeidheid.

Deze promoties bestrijken een breed scala van tablet grondgebied. Denk aan de Dell Venue Pro 8 deur buster op maandag op zijn Microsoft Stores. Microsoft is het aanbieden van de Dell Venue Pro 8 voor $ 99 voor een korte periode.

En dan was er Amazon’s Kindle Fire HDX 7 verkoop. Niet verrassend, Amazon’s Kindle Fire tablets behoren tot de meest populaire apparaten.

Dell is ook te duwen zijn 24 uur per dag verkopen. Immers, wie niet?

De dogfight op de prijs lijkt echt als een van de Android menigte — op zijn minst op Best Buy’s populariteit lijst — en Windows 8 apparaten zijn ook agressief geprijsd.

Tuurlijk, deze eendaagse sales en beperkte tijd prijsdalingen sap verkoop, maar na het zien van deze deals voor twee weken, ben ik geneigd om te wachten. Het kan de moeite waard te zien hoe dicht bij te bevrijden van deze tablet-makers kunnen krijgen. Maar hier zit hem de kneep: Ik ben al met tabletten gevuld en niet veel dat zou me verleiden om te kopen te zien. Ik kan niet de enige met een vleugje tablet vermoeidheid.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

6 grote digitale geek cadeau-ideeën voor uw 2013 vakantie buying frenzy (Gift Guide 2013); Het doen van het echte werk met de iPad; ThinkPad Yoga: Het ernstige werk laptop, fatsoenlijk werk tablet (hands on); Nokia Lumia 2520 beoordeling: Fantastic Nokia-technologie in tablet formulier Hier komt het omslagpunt: de helft van de pc’s verscheept zal worden tablets

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet