Taiwan Mobile, Foxconn start low cost smartphone

Taiwan Mobile op maandag gestart met een nieuwe low-cost smartphone onder eigen merknaam met Foxconn.

Dit is de eerste keer dat de belangrijkste fabrikant van iPhones en iPads van Apple produceerde een mobiele telefoon voor een lokale operator die een eigen merk van de operator draagt, volgens Taiwan Mobile op een persconferentie aan de self-branded telefoons te lanceren, Focus Taiwan News Channel gemeld.

De smartphone genaamd A5 is voorzien van een 4,3-inch scherm en een 1 GB dual-core processor, zal vanaf half juli NT $ 3990 (US $ 134) voor een contract-vrij model.

Taiwan Mobile lanceerde ook een andere drie telefoons van het merk onder de naam met ZTE Corporation, met schermformaten van 3,5, 4 en 5 inch, aldus het bedrijf.

Cliff Lai, Taiwan Mobile co-president zei tijdens de persconferentie dat hij naar schatting eigen merk telefoons van het bedrijf zal goed zijn voor meer dan 20 procent van de totale smartphone aankoopbedrag van dit jaar, tot 11-12 procent in 2012.

Taiwan Mobile is van plan om 1,8 miljoen smartphones te bestellen in 2013, een stijging 1.500.000-1600000 eenheden van de vorige jaren, voegde hij eraan toe.

Eerder in juni, Foxconn een samenwerkingsverband aangekondigd met Mozilla aan; ontwikkelen minstens 5 nieuwe apparaten zoals een tablet. Vorige maand, Foxconn werd naar verluidt het meten van een bod voor 4G-spectrum in Taiwan na het investeren US $ 8.700.000 in een lokaal glasvezel provider, een apart verslag van Sina Tech genoteerd.

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Mobiliteit, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen toch te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice