Takaful Maleisië virtualiseert servers voor kostenefficiëntie

Wat: de overgang van drie backup software door verschillende leveranciers om een ​​geconsolideerde gevirtualiseerde oplossing; Hoe: vervangen door een enkele gevirtualiseerde oplossing die één enkele console beheren van backups zag, en verhuisde van meerdere servers tot fysieke servers; Resultaten: Reductie onderhoudskosten van US $ 200.000 per jaar, 40 procent reductie in de opslag, het beheer van de backend infrastructuur verlaagd met 30 procent per dag

Takaful Maleisië erin geslaagd om op te slaan in termen van kosten en efficiëntie, terwijl het migreren van een fysieke naar een virtuele server en het verminderen van het gebruik van meerdere leveranciers.

De Maleisische Sharia-conforme verzekeringsmaatschappij de gegevens infrastructuur was niet in staat om gelijke tred te houden met de groei van data met de snelle groei van zijn bedrijf, Patrick Wong, CIO van Takaful Maleisië geweest, merkte. De huidige data management oplossing heeft zijn bron niet ontdubbelen, wat resulteert in een hoog volume verkeer en veroorzaakt netwerkstoringen, vertelde hij de website van Azië in een interview op maandag.

Takaful traditioneel liep meerdere servers, maar besefte dat het nodig is om te investeren in meer fysieke servers, Wong opgemerkt. Verhuizen naar virtualisatie zal kosten te besparen en voetafdrukken van datacenters te verminderen, merkte hij op.

Vóór de implementatie van een geconsolideerde virtualisatie-oplossing, was Takaful werd met behulp van drie backup software uit drie verschillende leveranciers, Wong uitgelegd. Echter, het bedrijf vond het moeilijk om het beheer van de verschillende back-up software en ook nodig extra middelen om ze te beheren, merkte hij, eraan toevoegend dat het een “gedoe” geweest.

Takaful dan CommVault Simpana-software, die het moment dat het erin geslaagd zijn back-up aanzienlijk verminderd ten uitvoer gelegd, zei hij. De software is in staat om back-up en recovery, replicatie, en archiveren modules met ingebouwde deduplicatie en ondersteuning van virtualisatie te voeren allemaal op een enkel platform.

Server-, opslag-, netwerk-, desktop- en applicatie virtualisatie maakt het creëren van flexibele, schaalbare, beheersbare en veilige IT-infrastructuur die de onderliggende hardware om maximale efficiëntie benut. Sommige van deze technieken zijn in de vroege stadia van ontwikkeling terwijl andere volwassen en schaal ingezet.

In plaats van 2-3 medewerkers het beheer van de back-ups, het erin geslaagd om dat te doen met een enkele console, die het rendement op de investering (ROI) in termen van tijd te besparen creëert.

Dit heeft geresulteerd in de infrastructuur in staat om op te schalen tot 80 TB aan gegevens, een vermindering van de jaarlijkse licentie onderhoudskosten van $ 200.000 ringgit (US $ 66.000) per jaar en 40 procent reductie in de opslag en het netwerk transmissies voor data management, Wong opgemerkt.

Het beheer van de backend infrastructuur werd verlaagd met 30 procent per dag, dan twee uur in het verleden, terwijl een IT operator nu duurt 15 minuten om een ​​virtuele machine terug in vergelijking tot twee uur in het verleden, hij toegevoegd.

“Het bedrijf is het verplaatsen in de richting van de elektronica, dus we zagen de noodzaak om een ​​meer robuuste omgeving te bouwen en te zorgen voor een hogere beschikbaarheid,” zei Wong.

Anders dan provisioning probleem zoals machine spillover, de grootste uitdaging ervaren tijdens de migratie was op de compatibiliteit van toepassingen, Wong uitgelegd.

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Virtualisatie van de Enterprise: een overzicht

De meeste toepassingen zijn web-enabled, en op de browser zelf, zodat bedrijven met een gehoste omgevingen zoals draait op Windows 2000, kunnen worden geconfronteerd met het besturingssysteem (OS) incompatibiliteit tijdens het migratieproces, merkte hij op.

Wat desktopvirtualisatie is Takaful niet beschouwen als onderdeel van de IT-transformatie routekaart toch, zoals hoge bandbreedte nodig om de meeste van de bandbreedte voor de gebruikers 300 landelijk gelegen upgraden, Wong opgemerkt.

Servervirtualisatie is de eerste stap om verder te gaan, omdat de back-end infrastructuur moet altijd als eerste worden gevirtualiseerd voor de eindgebruiker omdat het dienovereenkomstig consolideert de opslag, Wong uitgelegd.

Takaful ook behoefte aan een meer volwassen begrip van desktopvirtualisatie voordat het op toekomstige projecten kan beginnen, voegde hij eraan toe, wijzend op de onderneming al gedaan een refresh van het gehele systeem twee jaar geleden en de volgende refresh zal waarschijnlijk in drie tot vier jaar.

Virtualiseren back-end voordat eindgebruiker

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics