Tata Consultancy Q2 stijgt met 52 procent

India’s Tata Consultancy Services heeft marktvoorspellingen geslagen met het tweede kwartaal de winst, en ook beter gepresteerd dan de industrie rivalen.

Voor de drie maanden eindigend op september, de software dienstverlener rapporteerde een 44 procent stijging van de nettowinst ten 35100000000 roepies (US $ 652.000.000) in een resultaten vrijgegeven vrijdag. Dit was hoger dan de 33800000000 roepies voorspeld volgens een Bloomberg poll van 36 analisten. De omzet steeg 34 procent tot 156 miljard Roepies van een jaar eerder tot US $ 2900000000.

De; vennootschap; opgemerkt groei in het kwartaal was “zeer brede basis” en gezien over alle segmenten van het bedrijfsleven onder leiding van de industrie, retail, telecom, bancaire en financiële diensten. Zij voegde daaraan toe alle markten groeide onder leiding van de Britse en Europa, terwijl de groeimarkten zoals India, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten goed gepresteerd.

Er zijn minstens 11 nieuwe deal signeersessies geweest en deze deals hebben over sectoren te komen en in verschillende markten, “CEO N Chandrasekaran vertelde verslaggevers op vrijdag, volgens een Bloomberg rapport. “Als je kijkt naar ons, opdrachten, dat hebben we onze investeringen in digitale uitgevoerd en ook in de pijplijn of het sociale media, big data, mobiliteit, analytics en cloud winnen enorme tractie.

Afgelopen donderdag, vierde gerangschikt, HCL Technologies had ook sloeg marktverwachtingen, met zijn resultaten met een 78 procent sprong in de nettowinst naar 8850000000 roepies (US $ 167.000.000). Dit was te wijten aan een grotere contract overwinningen en marges.

In tegenstelling, het land van de nummer twee provider, Infosys, gaf een gedempte de vooruitzichten van de week voordien in de resultaten aankondiging, daarbij verwijzend naar de voortdurende, wereldwijde economische onzekerheid.

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval