Tech recycling richtlijn wordt geconfronteerd met verdere vertragingen

De Britse regering wordt verondersteld te zijn op het punt aan te kondigen dat, de uitvoering van de afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA); richtlijn kan opnieuw worden uitgesteld tot zes maanden. Een woordvoerster van het ministerie van Handel en Industrie heeft bevestigd dat; een aankondiging rond de richtlijn, die reeds is uitgesteld, zes maanden, zou deze week worden gemaakt, maar zou niet meer bevestigen details.

De richtlijn was oorspronkelijk bedoeld om wet te worden in het Verenigd Koninkrijk, augustus van dit jaar, maar in maart DTI aangekondigd dat zij zou worden uitgesteld, tot januari 2006. Toen in augustus de DTI aangekondigd dat de; wetgeving zou worden uitgesteld tot ten minste juni 2006 .

De Britse regering is zwaar bekritiseerd door de Europese; Commissie voor haar hakken over de recycling initiatief te slepen. De EG; stuurde een waarschuwing aan de Britse regering in juli waarschuwing dat de overheid, kunnen worden genomen voor het Europees Hof voor het niet uit te vaardigen, de wetgeving in de opgegeven tijd-frame.

De meest recente vertragingen worden verondersteld te worden gekoppeld aan de; besluit van de regering om de industrie pleit voor een nationaal Clearing verwerpen, Huis – het mechanisme voor de manier waarop afval technologie daadwerkelijk voorgesteld worden verzameld en verspreid onder recyclers. Bedrijven worden verondersteld, zijn bezorgd dat de alternatieve door de DTI voorgesteld, is niet logisch, of werkbaar.

De Europese Commissie heeft in juli aangekondigd dat zij nam; juridische stappen tegen Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Malta, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Alle acht landen moeten nog de AEEA vast te stellen; richtlijn in nationaal recht.

We hebben een verklaring waarom landen die niet kunnen uitvoeren; wetgeving. Deze richtlijn had op de boeken voor een lange tijd, en, andere landen hebben het geïmplementeerd, “een woordvoerster van de EG, milieu commissaris vertelde de website van Groot-Brittannië op het moment.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen